Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met nieuwe routers en gratis draadloos internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Vanaf vandaag is UPC Fiber Power op enkele punten gewijzigd. Zo krijgen nieuwe Fiber Power 25 en 30 abonnees het draadloos modem gratis. Tevens introduceert het kabelbedrijf twee nieuwe routers en een nieuw modem dat ook geschikt is voor telefonie. Daarnaast krijgen de snelste Fiber Power abonnementen een doe het zelf-installatiepakket. 

Actie gratis draadloos modem
Een gratis draadloos modem wordt gegeven bij de losse Fiber Power 25 en 30-abonnementen en i.c.m. een UPC Totaalpakket (2 in 1) of een UPC Op Maat Pakket (3-in-1). De actie geldt alleen voor nieuwe UPC Internet 25 en 30-abonnees die nog geen UPC-modem hebben. Zij krijgen standaard het draadloos internet modem in bruikleen en betalen een borg van 45 euro. De actie is geldig tot 21 september.

Introductie twee nieuwe N-routers 
Tegelijkertijd komt UPC met twee nieuwe N-routers. Allereerst de Netgear WNR2000 voor 59 euro, inclusief een USB-adapter t.w.v. € 29,50. Naar eigen zeggen ideaal voor alle UPC-abonnementen met snelheden tot en met 60 Mb. De snelheid van de router bedraagt voor de bedrade versie 100 Mb en voor de draadloze 60 Mb. Met deze prijs is UPC één van de goedkoopste in de markt. Ter vergelijking: een soortgelijke draadloze router kost bij Ziggo 99 euro.

De andere router, de Sitecom WL308, bedoeld voor  Fiber Power 90 en 120, kost 120 euro, eveneens inclusief  USB-adapter.  De snelheid  bedraad is 120 Mb  en draadloos 90 Mb.

Beide routers worden binnenkort beschikbaar gemaakt voor alle abonnementen, zodat de klant kan kiezen welke router hij of zij koopt. M.u.v. Fiber Power 120, bij dit abonnement kan alleen de Sitecom router worden verkocht.

Tot die tijd wordt bij Internet 5, Fiber Power 25 en 30 de Netgear-router opgevoerd en bij Fiber Power 60, 90 en 120 de Sitecom router. De huidige type routers zijn nu niet meer beschikbaar. 
 

Nu ook doe-het-zelf installatie voor Fiber Power 60, 90 en 120 
Wie nu Fiber Power 60, 90 en 120 bestelt, krijgt ook een doe het zelf-installatiepakket. Tot nu toe was voor de installatie van deze abonnementen een installatie door een monteur noodzakelijk. De actie gratis installatie door een monteur t.w.v. € 49,- komt hiermee te vervallen. Er zijn twee typen installatiepakketten beschikbaar, afhankelijk van de afgenomen diensten (met of zonder telefonie). Lukt het toch niet om het zelf te installeren, dan kan er alsnog een monteur langs komen om de installatie gratis af te ronden, de 100% installatiegarantie blijft geldig.
 
Nieuw Fiber Power modem ook geschikt voor telefonie 
Daarnaast is een nieuw Fiber Power modem beschikbaar voor Fiber Power 60, 90 en 120, dat ook geschikt is voor telefonie, de Motorola SBV6120. Tot nu toe was voor Fiber Power maar één type kabelmodem in gebruik, waarop alleen internet kan worden geleverd.  Dit modem wordt vooralsnog alleen geleverd aan mensen die nog geen internet en/of telefonie hebben. Het nieuwe modem is alleen van toepassing voor wie Fiber Power 60, 90 of 120  én  UPC Telefonie bestelt. In alle andere gevallen blijft UPC het huidige kabelmodem leveren.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie