Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC Overstapdagen van start

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelaar UPC is deze week van start gegaan met een nieuwe campagne. Met de UPC Overstapdagen wil het bedrijf aantonen dat de kabel meer voordelen biedt dan bijvoorbeeld ADSL. Om mensen aan te sporen de overstap te maken introduceert de provider twee nieuwe Alles-in-1 Pakketten met 50 Mb download en 2,5 Mb upload voor de meerprijs van 3 euro per maand.

In de televisiecampagne ruilen gezinnen een week met elkaar van huis en provider. Zij worden geconfronteerd met enerzijds beperkingen van ADSL en anderzijds de mogelijkheden van de kabel. Vervolgens wordt de gezinnen naar hun ervaringen gevraagd. Om mensen het eenvoudig te maken om over te stappen hanteert UPC de slogan: De vraag is niet of u overstapt. Maar wanneer.

Nieuwe aanbiedingen 
Om mensen aan te sporen de overstap te maken introduceert de provider twee nieuwe Alles-in-1 Pakketten met 50 Mb download en 2,5 Mb upload. Bovendien ontvangt men ook het eerste halfjaar 10 euro korting per maand bij alle UPC Alles-in-1 Pakketten. 

Hoe zien de belangrijkste pakketten er uit?Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?
- Een nieuwe snelheid 50 Mb download met 2,5 Mb upload. Deze snelheid geldt zowel voor de UPC Alles-in-1 Pakketten als de overige pakketten. Voor € 3 extra per maand krijgt men met 50 Mb Internet 2x sneller internet, een snellere uploadsnelheid van 2,5 Mb en gratis draadloos internet ten opzichte van de pakketten met 25 Mb.
- Een gratis Wifi modem bij alle UPC Alles-in-1 Pakketten met een internetsnelheid vanaf 50 Mb. De activatiekosten van 30 euro vervallen.
- Vaste lage prijzen: voor de DVR € 2,50 per maand extra. HD € 5 per maand extra en de HD DVR € 7,50 per maand extra.
- Bovendien ontvangt men op alle UPC Alles-in-1 Pakketten nu 6 maanden lang € 10 korting per maand.
- Op alle pakketten gelden eenmalige administratiekosten van € 25 indien men nog geen internet en/of telefonie van UPC heeft.
- Eerste halfjaar € 7,50 korting per maand op de 2-in-1 abonnementen (Internet & Digitale TV, Internet & Bellen) en op alle losse internetabonnementen.

De aanbiedingen zijn geldig tot 1 november. Zie Totaalwijzer voor meer info & bestelwijze van de UPC Alles-in-1 Pakketten.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.