Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC Phone app: bereikbaar op vast nummer via smartphone

door Jeanet Woldring

UPC heeft een app uitgebracht waarmee telefonieklanten bereikbaar zijn op hun vaste nummer via de smartphone. De kabelaar volgt daarmee Ziggo, die onlangs zo'n zelfde app uitbracht. De app is beschikbaar voor iOS en Android en werkt via het nummer en tarief van de vaste lijn, ook in het buitenland.

Gebruikerstest
Klanten met Bellen Onbeperkt Altijd in hun pakket bellen met de app nu ook met hun mobiele telefoon gratis naar vaste en mobiele nummers in Nederland. De app heet UPC Phone en staat sinds deze week in de Play Store en App Store. De kabelaar geeft aan dat het om een 'gecontroleerde lancering' gaat. Zo'n 20.000 klanten ontvangen deze week een uitnodiging om de app te gaan testen.

UPC kondigde de app vorig jaar al aan, toen klanten nog onderling zonder meerkosten onbeperkt konden bellen. Sinds 1 januari is dat niet meer het geval. De app maakt het wel mogelijk om bereikbaar te zijn op het vaste nummer als klanten niet thuis zijn. Inloggen gebeurt via het 'Mijn UPC'-account. 

Mogelijk besluit UPC om de telefonie app samen te voegen met zijn Horizon TV app, die al langer uit is. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie