Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC Phone app: bereikbaar op vast nummer via smartphone

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

UPC heeft een app uitgebracht waarmee telefonieklanten bereikbaar zijn op hun vaste nummer via de smartphone. De kabelaar volgt daarmee Ziggo, die onlangs zo'n zelfde app uitbracht. De app is beschikbaar voor iOS en Android en werkt via het nummer en tarief van de vaste lijn, ook in het buitenland.

Gebruikerstest
Klanten met Bellen Onbeperkt Altijd in hun pakket bellen met de app nu ook met hun mobiele telefoon gratis naar vaste en mobiele nummers in Nederland. De app heet UPC Phone en staat sinds deze week in de Play Store en App Store. De kabelaar geeft aan dat het om een 'gecontroleerde lancering' gaat. Zo'n 20.000 klanten ontvangen deze week een uitnodiging om de app te gaan testen.

UPC kondigde de app vorig jaar al aan, toen klanten nog onderling zonder meerkosten onbeperkt konden bellen. Sinds 1 januari is dat niet meer het geval. De app maakt het wel mogelijk om bereikbaar te zijn op het vaste nummer als klanten niet thuis zijn. Inloggen gebeurt via het 'Mijn UPC'-account. 

Mogelijk besluit UPC om de telefonie app samen te voegen met zijn Horizon TV app, die al langer uit is. 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie