Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC snelste internet van Nederland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC start woensdag 4 maart een nieuwe campagne: 'Snelste internet van Nederland'. De zogenaamde 'halveringsweken' zijn daarmee afgelopen. Het kabelbedrijf introduceert vanaf nu een nieuw internetportfolio met snelheden van 2 tot 120 Mbps. Dit betekent hogere snelheden voor hetzelfde geld.

Enkele weken geleden lieten UPC-klanten op het forum Chelloo.com al weten aangepaste snelheden waar te nemen. Woordvoerder Ronald Sutmuller van UPC bevestigde toen dat er begonnen was met de uitrol van nieuwe snelheden. Aan het begin van de tweede helft van dit jaar moeten deze volledig zijn doorgevoerd. Ook klanten met een TotaalPakket kunnen een aanzienlijke snelheidsverhoging verwachten. Die volgt uit een nadere optimalisatie van het UPC netwerk.

Nieuwe snelheden, nieuwe namen
Tegelijkertijd met de snelheidsverhogingen heeft UPC de namen van de abonnementen gewijzigd. Zo heten  Starter (0.3 Mb ) en Easy (1,5 Mb) nu Internet 2 (2 Mb) en Internet 4 (4 Mb). De downloadsnelheid komt terug in de naamgeving. 

Daarnaast heeft UPC veel aanbiedingen voor de beste abonnementen, zoals Internet 25 de eerste 6 maanden voor 25 euro per maand of Internet 4 & Bellen Standaard de eerste 3 maanden voor 15 euro per maand. Bij de snelste abonnementen Fiber Power 60 Mb en 120 Mb is de installatie gratis.

Overzicht wijzigingen
Op Bellen.com, Internetten.nl, Totaalwijzer en Digitelevisie vindt u alle abonnementen van UPC voor internet, telefonie en digitale tv.

 UPC Oud Nieuw Actie
Internet

0.3Mb 
Starter €15,50

2 Mb € 15,50  
Internet   25 Mb € 50,50 6 mnd voor € 25
Internet+Telefonie

1.5Mb Easy +
Standaard € 20,50

Internet 4 (Mb) +
Standaard € 20,50
3 mnd voor € 15
Internet+Telefonie 6Mb Power +
Onbeperkt € 35,50
Internet 8 (Mb) +
Onbeperkt € 35,50
3 mnd voor € 30
Internet+Telefonie Internet 24Mb +
Avond&Weekend € 60,50
Internet 25Mb +
Onbeperkt € 60,50
3 mnd voor € 35
Totaalpakket  24Mb € 60 - € 66 25Mb € 60 - € 66 3 mnd voor € 45

 

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie