Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC start ADSL inruilweken met prijsverlaging

Leestijd: 2 minuten

UPC gaat deze week van start met een grote campagne om nieuwe klanten te werven voor chello kabelinternet en -telefonie. Vanaf vandaag gaan de  zogeheten ADSL inruilweken in met € 50,- inruilkorting voor klanten, die hun oude ADSL / KPN abonnement opzeggen. Bovendien zijn er diverse productwijzigingen en nieuwe voordeelpakketten.

Zo ontvangen nieuwe chello en voordeelpakket-klanten een gratis Mobile SIM t.w.v. € 10,- met  gratis nummerportering. Verder komt er een nieuw voordeelpakket, terwijl het pakket chello light + digitale telefonie basis vervalt. Ook gaan er scherpere pakketprijzen gelden. De downgrade kosten van € 30,- bij chello en de kosten voor klanten die naar Maxibel Freetime switchen komen te vervallen. Daarentegen vervalt per 16 januari 2006 ook de gratis Dect-telefoon en de mogelijkheid tot Try&Buy, terwijl het garantieplan bij storingen blijft. De abonnementsprijs van chello Extreme wordt van € 79,95 verlaagd naar € 59,95. Daarnaast zal voor chello Classic een 6 maanden actieprijs gelden, zowel standalone als in een voordeelpakket. Er is nog maar één doe-het-zelf installatiebox variant ongeacht of men chello, telefonie of een voordeelpakket afneemt. 

In onderstaande tabel worden de voordeelpakketten in beeld gebracht: 

Combineer & Profiteer

pakket 1

 pakket 2  pakket 3

pakket 4

pakket 5

INTERNET

easy

 easy  light

classic

extreme

datalimiet

1 Gb

   

geen

 geen

TELEFONIE

Basis

 FreeTime  Freetime

FreeTime

FreeTime

gratis bellen

nee

 ja  ja

ja

ja

pakketprijs

29,95

 34,95   39,95

57,95

 79,95
59,95

actieprijs

 24,95 19,95
1e 6 mnd

   29,95
1e 12 mnd*

49,95
1e 6 mnd

 
 * exclusieve actie bij bestellen via deze website

Er is een speciale website ingericht ADSLinruilweken.nl waarop precies verteld wordt hoe klanten in aanmerking komen voor de inruilkorting. Ook worden er folders verspreid waarin ondermeer wordt beweerd dat de beloofde snelheid van ADSL vaak niet gehaald wordt. Recent onderzoek van iPing en MarketResponse heeft aangetoond dat die stelling waar is. 

De wijzigingen van de UPC pakketten worden 16 januari op Internetten.nl en Bellen.com aangebracht.

Geactualiseerd: dinsdag 17 januari 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.