Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC start halveerweken

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Kabelaar UPC start vandaag de halveerweken. Tijdens deze campagne biedt UPC abonnementen voor de helft van de prijs aan. Zo krijg je drie maanden lang 50 procent korting op Alles-in-1 pakketten, bundels en losse abonnementen.

Drie maanden lang 50% kortingDe korting geldt ook voor bepaalde opties zoals Bellen Onbeperkt, Goedkoop naar Mobiel, HD, extra mediabox of extra CI+ Module. De campagne loopt tot 1 april en geldt tevens voor bestaande klanten die er een product bijnemen. De aanbieding is van toepassing op alle abonnementen, uitgezonderd het losse kabel tv en radio abonnement, het veiligheidspakket en de extra zenders.

Prijsaanpassing DVR, HD en HD DVR
Vanaf nu kost een DVR 4 euro, HD 7,50 euro en HD DVR 11,50 extra per maand. Dit zijn de nieuwe tarieven per 1 januari 2012.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie