Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC start Overstap Deals

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Maandag 7 mei is UPC gestart met de zogeheten Overstap Deals met 3 maanden korting op de Alles-in-1 pakketten. Daarnaast worden pakketten simpeler en komt er een nieuwe internetsnelheid van 100 Mb download bij. Aan drie pakketten worden standaard 10 HD-zenders toegevoegd en de combinatie Internet & Bellen verdwijnt. Lees hier alle details van de wijzigingen.

Internet, Bellen, Digitale TV 
Naast de pakketten met 25 Mb en 50 Mb komt er een nieuw Alles-in-1 pakket met een snelheid van 100 Mb download en 5 Mb upload.

De extra optie 'Goedkoop naar Mobiel' verdwijnt. Daarvoor komt 'Bellen Onbeperkt Altijd' terug waarbij je binnen Nederland niet alleen onbeperkt naar vaste nummers kunt bellen, maar ook naar mobiele nummers. Dit kost 14 euro extra per maand. Daarbij zijn nummerweergave en driegesprek ook inbegrepen bij alle Alles-in-1 Pakketten Bundels.

UPC biedt in 3 pakketten nu standaard de 10 populairste HD-zenders aan. 

Bundels 
De belangrijkste wijziging in de bundels is dat de combinatie Internet & Bellen verdwijnt. De reden is dat deze bundel bijna niet meer verkocht wordt. Internet & Digitale TV blijft wel bestaan.

Aanbiedingen voor de Alles-in-1 Pakketten 
• UPC Alles-in-1 Voordeelpakket met 25 Mb € 47,50 p.m. nu de 1e 3 mnd. € 42,50 
• UPC Alles-in-1 Voordeelpakket met 50 Mb én 10 HD-zenders € 52,50 p.m. nu de 1e 3 mnd. € 42,50 
• UPC Alles-in-1 Méér TV met 100 Mb én 10 HD-zenders € 65 p.m. nu de 1e 3 mnd. € 50

De actie loopt van 7 mei tot 20 augustus 2012.

Eenmalige kosten 
De structuur van de eenmalige kosten gaat ook veranderen. UPC heeft de activatiekosten van de producten gelijk getrokken op € 32,50. Voorheen varieerden deze kosten tussen de € 20 en € 35.

Kosten wijziging mediabox of modem 
Voor het vervangen van het modem of mediabox vraagt UPC voortaan een bijdrage in de gemaakte kosten van € 17,50. Deze bijdrage geldt voor de  verzendkosten, de kosten voor het retour ontvangen van het oude modem of mediabox, voor wie bijvoorbeeld van een DVR naar een standaard mediabox overstapt. 

Verhuiskosten en borg 
Verhuizers betalen € 25 en de borg voor het modem (bruikleen) blijft € 45.

Belangrijkste voorwaarden van de wijzigingen
• De UPC Overstap deals zijn geldig tot en met 19 augustus 2012. 
• 3 maanden lang korting is geldig voor nieuwe en bestaande abonnees die er een UPC-dienst (internet en/of bellen en/of digitale tv) bijnemen.
• Wie er een dienst bijneemt, betaalt eenmalig € 32,50 aan activatiekosten. 
• Voor UPC Internet en/of Bellen ontvangt men een modem in bruikleen. 
  De borg hiervoor bedraagt € 45 tenzij men al een modem van UPC heeft of nog nooit borg heeft betaald.
• Bij het wijzigen van het pakket en/of diensten binnen een abonnement gaat men voor alle diensten een nieuw jaarcontract aan.
• Bij een upgrade van het pakket blijft de korting behouden.

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie