Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC terug met instapabonnement Starter

Leestijd: 1 minuut

Starter, het instapabonnement van UPC is weer terug van weggeweest. Met  de introductie van het UPC Op Maat Pakket in maart j.l. besloot de kabelaar Internet Starter uit het assortiment te schrappen. 

Toch bleek UPC met de nieuwe producten niet voldoende te kunnen voldoen aan de vraag naar  lagere internetabonnementen. Vandaar dat is besloten om vanaf 11 april de volgende wijzigingen door te voeren: 
        
- Internet & Bellen Basis voor € 20 i.p.v. € 25 per maand
- Herintroductie Internet Starter voor € 15 per maand

Internet Starter heeft een downloadsnelheid van 384 Kbps en een uploadsnelheid van 128 Kbps. Je krijgt 100% installatiegarantie en een gratis installatiepakket ter waarde van € 29. Voor het modem dat je gratis in bruikleen krijgt, moet € 45 borg betaald worden. Dit was voorheen € 25. Administratiekosten zijn € 9,95, overigens alleen voor wie nog geen klant van UPC is.  Voor bestaande klanten is het niet mogelijk om te downgraden naar Internet Starter of Internet&Bellen Basis voor € 20.

Vergelijk UPC Internet & Bellen op Internetten.nl, Breedbandgekte of Totaalwijzer
Klik hier voor online aanmelden

Geactualiseerd: vrijdag 11 april 2008
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.