Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC: tv-kijken op Android-toestellen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC heeft een versie van de Horizon-app voor Android uitgebracht. Daarmee kunnen klanten met hun Android tablet of smartphone live televisie kijken. Deze gratis app is te vinden in de Google Play-store. Gebruikers kunnen er, afhankelijk van hun abonnement, tot bijna 90 tv-zenders mee bekijken en op afstand hun tv-opnames mee inplannen. Op oudere Android-toestellen werkt de app niet.

In de app is ook een uitgebreide tv-gids opgenomen waarvan de zenders in de gewenste volgorde kunnen worden gesorteerd. Om gebruik te kunnen maken van de app heb je een abonnement op digitale tv en internet van UPC nodig. Een abonnement op Horizon is daarvoor niet vereist.
 
De Android app is geschikt voor tablets en smartphones met Androidversie 4.0 of hoger. Televisiekijken op een Android-toestel kan in en om het huis, binnen het Wifi-bereik van het draadloos modem van UPC-klanten. Het hotspot-netwerk van UPC, dat op routers van klanten draait, wordt niet ondersteund.  

Klanten met een iPhone of iPad konden al gebruikmaken van een dergelijke dienst. Online tv kijken is nu dus mogelijk op meer toestellen. Later dit jaar breidt UPC het aantal functies van de app uit met onder meer de mogelijkheid om tv-programma’s uitgesteld via Programma Gemist te bekijken.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.