Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC vereenvoudigt algemene voorwaarden

Leestijd: 1 minuut

UPC vond het tijd dat de algemene voorwaarden toegankelijker worden voor haar klanten. Daarom heeft het kabelbedrijf de tekst van haar algemene voorwaarden en de afzonderlijke voorwaarden voor televisie-, internet- en telefoniediensten gebundeld, ontdaan van ingewikkelde juridische formuleringen en in begrijpelijker taal opgesteld.

Vanaf 4 augustus gelden de algemene voorwaarden voor abonnees die nieuwe producten bij UPC afnemen. Per 1 september gelden de voorwaarden voor alle abonnees.
 
Inhoudelijk verandert er weinig. UPC is van mening dat de wijzigingen die gemaakt zijn, geen negatief effect voor bestaande klanten met zich meebrengen. Om abonnees snel van de belangrijkste tien punten uit de algemene voorwaarden te voorzien, zijn 'De 10 Spelregels van UPC' opgesteld. Ook is het UPC Garantieplan vervangen door de eenvoudige 'UPC Garantieregeling'. 
 

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.