Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC verhoogt internetsnelheid

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC verhoogt gratis de internetsnelheid voor bestaande klanten en stopt met twee internetabonnementen. Daarnaast introduceert UPC Fiber Power Internet met snelheden van 60 en 120 Mbps.

Nog 3 standalone internetabonnementen
Van de 5 losse internetabonnementen verdwijnen Light en Power. Internet Starter, Easy en Extreme blijven over. Starter is een instapabonnement voor 15 euro per maand met een down/uploadsnelheid van 384/128 Kbps, voor mensen die af en toe surfen en mailen. Extreme daarentegen is bedoeld voor de veeleisende internetgebruiker met een download van 24 Mbps en kent een maandprijs van 60 euro.

Wie voor Easy kiest, met een downloadsnelheid van 1,5 Mbps voor 24 euro per maand, maakt o.i. een erg onvoordelige keuze! U bent maandelijks namelijk 4 euro goedkoper uit met Internet & Bellen Basis. U krijgt hiermee precies dezelfde internetsnelheid inclusief een voordelig telefonieabonnement. Bovendien geldt er een tijdelijke actie en betaalt u het eerste halfjaar geen 20 maar 10 euro per maand. In totaal scheelt het dus ruim 100 euro op jaarbasis! Wie een combinatie van digitale tv, internet en telefonie wil, kan overigens beter kiezen voor het UPC Op Maat Pakket, waarbij geldt '3 halen, 2 betalen'.

UPC  stopt met Internet Light en Power
Vanaf 15 september is het niet meer mogelijk om UPC Internet Light en Power te bestellen. Het up- of downgraden naar deze abonnementen is vanaf deze datum ook niet meer mogelijk. Bestaande klanten behouden gewoon hun product, zij worden niet gedwongen een ander product af te nemen. Het voordeelpakket UPC Internet & Bellen Onbeperkt met (Internet Power+Bellen Onbeperkt) verdwijnt niet.

Snelheidsverhoging internet
UPC heeft de internetsnelheid gratis verhoogd voor al haar huidige internetabonnees met UPC Internet Starter,  UPC Internet Easy, UPC Internet Light en UPC Internet Power. Klanten worden hierover geïnformeerd.

Laatste nieuws: UPC Fiber Power Internet
UPC Nederland kondigt vandaag de lancering aan van UPC Fiber Power Internet. Met snelheden van 60 en 120 Mbps zijn de nieuwe internetproducten van het kabel- en mediabedrijf tot vijf maal sneller dan ADSL. UPC Fiber Power Internet is gebaseerd op EuroDOCSIS 3.0, de innovatieve internationale standaard voor ultrasnel internet via de kabel. UPC demonstreerde vandaag haar nieuwe UPC Fiber Power 120 product met diverse internet-toepassingen op de omroep- en mediabeurs IBC in Amsterdam. UPC is het eerste kabelbedrijf in Europa dat deze snelheden biedt aan consumenten.
 

Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.