Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC verhoogt prijs modem mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC verhoogt de eenmalige kosten van het USB-modem voor mobiel internet op de laptop. Deze kost nu 30 euro en gaat vanaf 18 juli een tientje meer kosten. Dit  geldt alleen voor klanten die een 0 MB of 50 MB abonnement afsluiten en voor klanten die een tweede modem aanschaffen.

Drie bundels voor mobiel internet op laptop/tablet
Voor UPC mobiel internet heeft u een abonnement voor radio en tv nodig van de kabelaanbieder. Er worden bundels aangeboden met 500 MB voor 15 euro en 2000 MB voor 25 euro per maand. Hierbij is de simkaart (voor tablet) en USB-modem (voor laptop) gratis. 

Daarnaast biedt UPC mobiel internet met 0 MB zonder vaste kosten. Met dit maandelijks abonnement kunt u overal online zijn met zowel uw tablet als laptop, is maandelijks opzegbaar. De eenmalige kosten voor de simkaart bedragen 10 euro en wilt u overal online zijn op uw laptop, dan heeft u tevens een USB modem nodig van 40 euro.

50 MB gratis voor Alles-in-1 klanten
Alles-in-1 klanten ontvangen naast digitale tv, internet, bellen en kabel tv en radio, maandelijks 50 MB gratis mobiel internet. Hiermee kunt u weliswaar niet veel internetten, maar een e-mailtje beantwoorden buiten de deur, een tweet bekijken of Whatsappen kost niet zoveel data. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen vanwege hoge buitenbundeltarieven (5 cent per MB), want u heeft online direct inzicht in uw actuele verbruik. Bovendien stuurt UPC een sms’je wanneer u uw limiet bereikt. Let er wel op dat de iPad ontvangen smsjes niet weergeeft.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.