Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC verhoogt tarieven telefoonabonnement

door Jeanet Woldring 5 reacties

UPC verhoogt op 1 april de prijs van het telefoonabonnement waarmee klanten onbeperkt en gratis naar alle vaste en mobiele nummer in Nederland kunnen bellen. De prijsverhoging bedraagt 1 euro, waardoor het maandbedrag op 15 euro komt. Het geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten.

De tariefsverhoging geldt zowel voor het Bellen Onbeperkt Altijd en het Bellen Onbeperkt EU abonnement van UPC. Beide abonnement kosten momenteel 14 euro per maand en gaan per 1 april 15 euro kosten. 
Het Bellen Onbeperkt EU abonnement is een aanvullend abonnement waarmee klanten voor een begintarief van 10 cent bellen naar vaste nummers in Europa.

Ziggo verhoogt tarieven eveneens

Eind vorig jaar liet UPC weten te stoppen met gratis onderling bellen. Even daarna volgde Ziggo dit voorbeeld die het kosteloos onderling bellen eveneens gaat afschaffen.Toen werd ook bekend dat Ziggo de tarieven op 1 april verhoogt. Het gaat hierbij voornamelijk om de maandprijzen van Alles-in-1-pakketten en losse tv-abonnementen. 

UPC laat weten alle bestaande abonnees te informeren tussen 21 en 28 februari per e-mail en brief. Alle overige abonnementen worden vooralsnog niet verhoogd.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: Charlotte ()

Iedere aanbieder moet vroeg of laat haar prijzen verhogen.

Geplaatst door: B van Oossanen ()

Net weg bij Telfort omdat die de tarieven verhoogde.
Zal ik nu weer terug gaan?

Geplaatst door: Rehman ()

Het is al zo dure abonnement ( alles in 1) ze blijven maar prijs verhogen zonder iets tegen te leven. Lekker bezig UPC.

Geplaatst door: Wim Koster ()

Fusie tussen UPC en Ziggo is absoluut ongewenst.
Hier moet de overheid op ingrijpen!!

Geplaatst door: Wim Kuit ()

is er nu niemand die protest aantekent tegen een fusie van Ziggo en UPC ?Ze zijn nu al bezig met kartelvorming.Belachelijk dat 1 bedrijf 80% van de markt in handen krijgt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie