Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC verlaagt activatiekosten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Met ingang van 19 juni heeft UPC de eenmalige aansluitkosten verlaagd. Nieuwe klanten betalen eenmalig 25 euro activatiekosten, voorheen was dat 32,50 euro. De herinneringskosten voor het te laat betalen van een factuur worden daarentegen met 5 euro verhoogd naar 25 euro.

Verlaging eenmalige kosten
Dinsdag 19 juni zijn de activatiekosten voor nieuwe klanten verlaagd naar 25 euro. Bestaande klanten die er een extra dienst bijnemen voor internet, digitale tv of bellen, betalen eveneens 25 euro.

Verhoging herinneringskosten
Vanaf 25 juni worden de herinneringskosten voor het te laat betalen van een factuur met 5 euro verhoogd naar 25 euro. 

Tip:
als u nu een UPC Alles-in-1 Voordeelpakket bestelt, bent u door de verlaging én door de EK-actie aanzienlijk goedkoper uit: een half jaar lang 5 euro korting per maand. 

Meer info & bestel: UPC Alles-in-1 Vergelijk alle pakketten op TOTAALWIJZER.NL

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.