Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC wijzigt Alles-in-1 abonnementen

door Jeanet Woldring 2 reacties

Per 1 september heeft UPC haar alles-in-1 aanbod gewijzigd. Zo wordt er geen 45 euro borg meer in rekening gebracht voor mediaboxen en modems. Daarnaast zijn alle pakketten een euro per maand duurder geworden, dat geldt ook voor internet als los product. MyPrime, waarmee je onbeperkt naar films en series kunt kijken, is nu vast onderdeel van de Power pakketten geworden. Verder betalen nieuwe en bestaande klanten die overstappen naar een nieuw pakket geen apparatuurkosten. Dit laatste is een tijdelijke actie die geldt tot 13 oktober.

Alles-in-1 Power

Het Alles-in-1 Power pakket blijft centraal staan. Met gratis toegang tot WifiSpots, Online TV en MyPrime vindt UPC dit pakket ideaal voor een gemiddeld gezin. Inhoudelijk is dit abonnement niet gewijzigd, wel is de prijs met 1 euro verhoogd, waardoor het nu 56 euro per maand kost. Je betaalt geen borg meer van 45 euro voor mediaboxen en modems en tot en met 12 oktober ook geen apparatuurkosten van 29 euro. De internetsnelheid is 120 Mbps down en 12 Mbps up. Met Horizon TV Starter ontvang je ruim 70 tv zenders waarvan 15 HD zenders.

Alles-in-1 Extra Power

Voor mensen die meer willen en bijvoorbeeld veel televisie kijken en veel internetten, wordt het Alles-in-1 Extra Power pakket aangeboden voor 71 euro per maand. Ook hier betaal je geen borg en bij alle Power en Extra Power pakketten (2-in-1 en Alles-in-1) tot en met 12 oktober ook geen apparatuurkosten. Bij dit pakket is de internetsnelheid maar liefst 200 Mbps down en 20 Mbps up. Met Horizon TV Starter ontvang je ruim 110 tv zenders waarvan 37 HD zenders. Bovendien kun je meer dan 80 zenders binnen bekijken op je laptop of smartphone en ruim 70 zenders buiten. Daarvoor kun je de Horizon-Go app downloaden voor Apple of Android. 

Alles-in-1 Basis

Wie niet zoveel internetsnelheid nodig heeft en niet zoveel interesse in MyPrime, kan nog steeds kiezen voor het Alles-in-1 Basis pakket voor 45 euro per maand. Voor dit pakket betaal je wel 29 euro apparatuurkosten. Het verschil met Alles-in-1 Power is onder meer de veel lagere internetsnelheid (50 Mbps), het feit dat je het zonder MyPrime moet stellen (optioneel voor 6,50 euro extra p/mnd)  en geen Horizon Mediabox ontvangt.

Extra telefoondiensten gratis

Tenslotte nog een kleine wijziging voor vaste telefonie. Voor telefonieklanten zijn extra telefoondiensten per 1 september nu standaard gratis beschikbaar. Dit geldt ook voor bestaande klanten. De opties waar dit over gaat zijn voicemail, doorschakelen, driegesprek, nummerweergave (inkomende oproep), verkort kiezen, nummerherhaling en wekservice.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Billy ()

Ik lees dat de borgsom voor apparatuur komt te vervallen.
Betekent dit dat bestaande klanten die in het verleden deze borgsom wel betaald hebben, hun geld nu ook terugkrijgen ???
Of doen wij er dan verstandig aan om zodra je abonnement is afgelopen dit niet automatisch te laten verlengen om zodoende de betaalde borgsom terug te krijgen, om vervolgens daarna weer een nieuw abonnement af te sluiten zonder die borgsom voorwaarde.

Opmerking van de redactie op 09-09-2014
Bestaande klanten die in het verleden borg hebben betaald, krijgen hun borg terug op het moment dat zij hun diensten opzeggen en hun apparatuur retour sturen.
Geplaatst door: radj ()

dat is heel moooooi hoor
ik beschik over twee tv;s , dus ik heb ook 2 media boxen nodig en onbeperkt bellen zowel vast en mobiel en hindi pakket. op hoeveel kom ik dan uit maandelijks. en de monteurskosten , zijn die gratis of niet

graag hoor ik van u

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie