Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC wijzigt tarieven per 1 januari

door Jeanet Woldring Leestijd: 4 minuten

UPC wijzigt op 1 januari volgend jaar de tarieven voor alle pakketten en diensten. De UPC kabeltv- en radiotarieven worden aangepast naar maximaal 18,20 euro per maand. Daarnaast wordt het gesprekstarief voor telefonie gelijkgetrokken voor vaste en mobiele telefoonnummers. Voortaan bellen abonnees voor 9 cent per minuut.

Afwijkende tarieven UPC Kabel TV en Radio
Naast het landelijke tarief voor kabeltv wordt in een aantal gemeenten op dit moment nog een ander tarief gehanteerd. Mensen in Wijchen zijn het voordeligst uit met € 11,63 per maand. Dat scheelt op jaarbasis maar liefst een kleine 80 euro. Zie hieronder de afwijkende maandtarieven van de resterende acht gemeenten: 

Geldermalsen: € 15,66
Graafstroom: € 14,07 
Liesveld: € 14,07 
Huissen: € 12,61 
Hilversum: € 12,82 
Lingewaal: € 13,81
Tiel: € 13,95
Wijchen: € 11,63

Voor klanten met een pakket inclusief UPC Kabel TV en Radio, zoals een UPC Alles-in-1 Voordeelpakket, blijft de pakketprijs onveranderd per 1 januari 2013.

Abonnementen met een tijdelijke actie
Heeft u uw abonnement afgesloten naar aanleiding van een tijdelijke actie, dan geldt de actie tot de einddatum die daarbij vermeld is. Het tarief wordt weliswaar per 1 januari 2013 gewijzigd, maar u behoudt uw voordeel. 

Nieuwe gesprekstarieven
Per 1 januari gelden er nieuwe gesprekstarieven bij UPC Telefonie. Abonnees bellen steeds vaker met hun vaste lijn naar een mobiel nummer. UPC heeft de gesprekstarieven hieraan aangepast. Voortaan belt u naar vaste en mobiele nummers voor hetzelfde tarief. U betaalt per seconde. Het starttarief verandert niet.

Gesprekstarieven in Ned. Starttarief Minuuttarief 2012 Minuuttarief 1-1-2013*
Onderling bellen met UPC-telefonieabonnees  € 0,10  gratis  gratis
Bellen naar vaste nrs  (incl. 14xyz &16xyz nrs, incl. 085- en 088- nrs en inbelnrs) € 0,10  € 0,05  € 0,09
Bellen naar mobiele nrs  € 0,10  € 0,16  € 0,09

Er geldt een ander tarief voor de volgende abonnementen:

UPC Bellen Onbeperkt Avond & Weekend Tussen 19 uur ’s avonds en 8 uur ’s ochtends en in het weekend belt u zonder kosten naar vaste en mobiele nrs in Ned. (m.u.v. betaalde internet- en servicenrs).
UPC Bellen Onbeperkt Altijd  
U belt zonder kosten naar vaste én mobiele nrs in Ned (m.u.v. betaalde internet- en servicenrs).

Kosten voor papieren factuur en niet-automatische incasso
De administratiekosten voor een papieren factuur en de toeslag ‘niet-automatische incasso’ zullen worden verlaagd. Per 1 januari 2013 kost dit allebei 1 euro.

Geactualiseerd: woensdag 12 december 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.