Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Upgrade voor KPN Alles-in-één

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Dit weekend heeft KPN zijn Alles-in-één pakketten voor internet, tv en bellen een nieuwe upgrade gegeven. Dit betekent een uitbreiding van de pakketten met meer gratis extra’s. Zo krijgen alle klanten voortaan gratis HD-tv zenders in hun pakket. Bovendien wordt het 'Opnemen Pakket' ter waarde van 5 euro per maand gratis toegevoegd aan Alles-in-één Standaard.

Met het 'Opnemen Pakket' kun je op twee tv’s met de digitale tv-ontvanger tot 200 uur opnemen. Opnames afspelen kan via elke digitale tv-ontvanger in huis en als je ook gebruik maakt van Interactieve TV Online, dan kun je opnames op afstand instellen. Het Opnemen Pakket is maandelijks opzegbaar.

Ook biedt KPN nu sneller internet in het Standaard pakket. De downloadsnelheid wordt tot 40 Mbit/s en de upload tot 4 Mbit/s.

Afgelopen najaar ook al uitbreiding  
Afgelopen najaar breidde KPN zijn Alles-in-één pakketten al uit met Interactieve TV Online en Spotify Premium. Met de upgrade dit weekend zet KPN een volgende stap in de uitbreiding van zijn pakketten voor consumenten thuis. 

Nieuw bij TV- kijken is: 10 HD-zenders bij Alles-in-één Instap en Standaard; 18 HD-zenders bij Alles-in-één Premium. Nieuw bij Internetten is de snelheidsverhoging bij Alles-in-één Standaard: downloaden tot 40 Mbit/s en uploaden tot 4 Mbit/s. Ook het Opnemen Pakket is hier nieuw.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.