Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vanaf 5 februari iPad met 128 GB

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Apple komt 5 februari met een nieuwe iPad met een opslaggeheugen van 128 GB en een retinascherm. Hiermee verdubbelt Apple het maximale vermogen van zijn tablet, voorheen was 64 GB de grootste optie. Het is een uitbreiding van de bestaande iPad 4-productlijn en bevat verder geen nieuwe functies.

Vier opslagcapaciteiten
Het betekent dat de vierde generatie iPad vanaf volgende week verkrijgbaar is in vier opslagcapaciteiten: 16 GB, 32 GB, 64 GB en 128 GB. De iPad zal verkrijgbaar zijn in een WiFi en een WiFi + 3G/4G model en krijgt een multi-touch display plus geïntegreerde camera. 

Het apparaat heeft een 9,7 inch retinascherm en de door Apple ontworpen A6X-chip. Het zal draaien op iOS 6.1. Deze versie ondersteunt meer LTE netwerken en verbetert de samenwerking tussen alle diensten van Apple, zoals de Cloud en iTunes.

Prijs
De tablet is 100 dollar duurder dan de huidige iPad met 64 GB opslagruimte. Voor een WiFi-versie betaal je 799 dollar. Voor de 128 GB met WiFi en 4G betaal je 929 dollar.

De nieuwe iPad wordt in de VS vanaf 5 februari verkocht. Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe versie in Europa te koop is en tegen welke prijs. Net zoals de andere iPads zullen de apparaten beschikbaar zijn in een zwarte en witte uitvoering.
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.