Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vandaag zesmiljoenste bezoeker op Bellen.com

Leestijd: 2 minuten

PROFICIAT PRIJSWINNAAR!

Op 19 september j.l. schreven we n.a.v de miljoenste bezoeker op Internetten.nl dat na tweeënhalve maand de zesmiljoenste bezoeker op Bellen.com verwacht zou worden.

We hadden het redelijk goed ingeschat, mede dankzij een juiste interpretatie van onze uitgebreide statistische gegevens. Desondanks blijft het natuurlijk een hachelijke zaak toekomstvoorspellingen te doen qua bezoekersaantallen. Uit opiniepeilingen op verschillende terreinen blijkt vaak hoe grillig het verloop kan zijn!
Gezien de huidige technische mogelijkheden die whizzkids of oudere grappenmakers in staat stellen 'bezoekers-tellers te manipuleren', hebben we alles in het werk gesteld om te voorkomen dat oneerlijke bezoekers de prijs zouden winnen. Na een onstuimige stijging van de teller aan het begin van deze week, kon de zesmiljoenste vandaag tegen half vijf begroet worden!

Volgens de actievoorwaarden is de prijwinnaar degene van wie als eerste het inschrijfformulier binnen gekomen is na bezoeker 5.999.999. Deze krijgt binnen twee werkdagen telefonisch of per e-mail bericht. Aangezien zaterdag en zondag niet als werkdag wordt beschouwd, houden we de spanning er nog even in en wordt de winnaar maandag bekend gemaakt! Hij of zij krijgt dan te horen waar en wanneer de 'hotste kdobonnen van Nland' in ontvangst genomen kunnen worden.

IT'S FUN TO GIVE, IT'S FUN TO GET, IT'S FUN TO GIVE, IT'S FUN TO GET, IT'S FUN TO GIVE, IT'S FUN TO GET, IT'S FUN TO GIVE, IT'S FUN TO
Geactualiseerd: vrijdag 29 november 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie