Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Veel korting tijdens Telfort voordeelweken

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf vandaag starten de voordeelweken bij Telfort. De 50% kortingsactie voor mobiele telefonie abonnementen en een voordelig tarief voor vast internet  loopt tot en met 30 november.

 “De Voordeelweken” van Telfort
De actie wordt ondersteund door middel van een grootse campagne in diverse media. Zo draait het op tv om Joep, die niet houdt van hysterische acties, verkooppraatjes of onduidelijke aanbiedingen. Hij wil 'simpele aanbiedingen die écht voordelig zijn'.

Internet Plus & Vast bellen dit najaar nog voordeliger
De aanbiedingen betreffen niet alleen voordelige tarieven voor mobiel, maar ook super scherpe tarieven voor vast. Internet Plus tot 20 Mb is dit najaar inclusief vast bellen, het eerste halfjaar niet 34,90 maar 14,90 euro per maand. 

TOP 5 Internet + Bellen
Hiermee staat dit abonnement op de vierde plek in de TOP 5 Internet + Bellen. 

Alleen Online en Tele2 hebben met een vergelijkbaar abonnement een nog scherpere actie waardoor u op jaarbasis zo'n 65 euro goedkoper uit bent. 

Hierbij wordt uitgegaan van het feit dat u alleen gebeld wordt en dus niet zelf belt via internet. 

Nemen we de belkosten van een gemiddelde beller mee, dan is Telfort het voordeligst. Met behulp van de Belwijzer kunt u zelf aangeven wat voor type beller u bent, waarna u een advies op maat berekend krijgt. 

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.