Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Veilig emailen

Leestijd: 2 minuten

Maar liefst 46 procent van de Nederlandse internetters ervaart regelmatig problemen met virussen, zo blijkt uit de vierde editie van 'Netwerken en Cijfers' van het Ministerie van Economische Zaken. Dit percentage ligt ruim boven het Europese gemiddelde, dat op 27 procent ligt.

Uit het Security Services-onderzoek dat in opdracht van Wanadoo onder haar abonnees werd uitgevoerd, blijkt dat internetters een belangrijke rol zien weggelegd voor Wanadoo bij de beveiliging van hun computer. Dit geldt voor ruim 95 procent van de abonnees. 86 procent van de abonnees gaf aan interesse te hebben in een Wanadoo-antivirusoplossing voor binnenkomende e-mails.

Wanadoo Nederland heeft daarom deze week een  e-mailantivirusdienst geïntroduceerd: Wanadoo Antivirus. Naar eigen zeggen is men met deze dienst optimaal beveiligd tegen e-mailvirussen die schade kunnen toebrengen aan computersystemen.

Wanadoo Antivirus is zeer gebruikersvriendelijk. Abonnees hoeven niets te installeren, te downloaden of te updaten. Wanadoo Antivirus biedt bescherming tegen alle virussen die via de e-mail/popbox binnenkomen. Zodra de antivirusdienst een virus detecteert, krijgt de abonnee automatisch een bericht. Tegelijkertijd wordt het virus onschadelijk gemaakt en verwijderd. Het maakt niet uit waar abonnees hun e-mails downloaden: thuis, op het werk of bijvoorbeeld op vakantie. De dienst is beschikbaar voor ADSL-, Budget- en Smartpack-abonnees en later dit jaar ook voor Wanadoo Cable-abonnees. De kosten voor Wanadoo Antivirus zijn 1,95 euro per maand. Nieuwe Wanadoo-abonnees kunnen zich bij hun aanmelding opgeven voor de antivirusdienst. Bestaande abonnees kunnen de dienst instellen via het persoonlijke servicemenu op de Wanadoo-portal. Tijdelijk is deze dienst de eerste twee maanden gratis.

Geactualiseerd: dinsdag 19 augustus 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie