Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Verhoging snelheid Wanadoo Cable

Leestijd: 1 minuut

Kabelbedrijf Casema verhoogt de snelheden van zijn drie Wanadoo-kabelpakketten. Dit is vrijdag j.l. bekendgemaakt.

Wanadoo Cable Easy, het goedkope kabel-abonnement dat  de vorige maand geïntroduceerd is, is met onmiddellijke ingang verhoogd tot breedband-snelheid. Van 80 Kbit/s downstream en 32 Kbit/s upstream naar respectievelijk 256 Kbit/s en 64 Kbit/s. Wanadoo Cable Easy heet voortaan dan ook Wanadoo Cable Broadband Easy.

Hiermee is dit internetabonnement qua snelheid vergelijkbaar met de ADSL Lite pakketten. Althans, voor wat betreft de ADSL Lite pakketten van KPN op dit moment. Zoals gemeld verhoogt KPN de snelheid van 256/64 naar 384/96 Kbit/s. Ook qua prijs is het kabelpakket van Wanadoo gelijk aan haar ADSL Lite pakket, terwijl er evenmin een datalimiet geldt.  

De snelheden van de andere Wanadoo Cable producten worden over ongeveer vier weken aangepast.  De prijzen blijven gelijk.

 Wanadoo Cable Broadband  nieuw  oud
 Easy  256/64   Kbit/s  80/32   Kbit/s
 Basic  512/128  Kbit/s  300/64  Kbit/s
 Premium  1024/128 Kbit/s  800/128 Kbit/s
 Power  2048/256 Kbit/s  2000/256 Kbit/s

Casema is na UPC en Essent het grootste kabelbedrijf in Nederland en is vooral actief in Zuid-Holland. Of de kabelproducten op uw adres beschikbaar zijn, kunt u controleren via de postcode-check. Ook vindt u er de specificaties,  prijzen en een online bestelmogelijkheid.

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.