Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Versatel met internetbellen en triple play

Leestijd: 2 minuten

Versatel introduceert internetbellen samen met twee nieuwe pakketten in aanvulling op het bestaande voetbalproduct onder de namen 'Versatel Compleet Family' en 'Versatel Compleet Voetbal'. Met de telefonieoplossing wordt een KPN abonnement overbodig.

Versatel lanceert daarmee internetbellen (Voice-over-IP) nadat ondermeer UPC, @Home, Wanadoo en Tiscali het telecombedrijf voorgingen. KPN volgt  in het vierde kwartaal van 2005. 
 
Beide nieuwe pakketten zijn uitgerust met een telefonieoplossing (Voice-over-IP) van Versatel, waardoor het bestaande KPN abonnement voor vaste telefonie overbodig wordt. Men kan nu direct via Versatels ADSL 2+-netwerk bellen. Abonnees behouden hun huidige telefoonnummer, besparen op de kosten van een KPN-abonnement voor vaste telefonie en krijgen nationale telefoongesprekken en een tweede lijn gratis.

Pakket prijs snelheid down/up  telefoonverbinding onbeperkt bellen  voetbal installatie door monteur 
Versatel Compleet Family   € 39,95  tot 4 Mbps/1Mbps  
 2 lijnen en 2 nrs.
van 19.00 uur - 08.00 uur en in het weekend naar vaste nrs. in Ned. (excl. betaalde servicenrs). Versatel's Eredivisie voetbalkanaal  € 50
Versatel Compleet Voetbal  € 49,95  tot 20Mbps/1 Mbps  idem  idem  idem  idem


Zowel Versatel Compleet Family als Compleet Voetbal  biedt klanten een ADSL 2+-verbinding voor beeld en geluid van digitale kwaliteit. Een deel van die ADSL 2+ verbinding wordt gebruikt voor internettoegang. Voor 5 euro extra per maand kan op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt gebeld worden naar vaste telefoonnummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

Exclusiviteit en problemen
Beide pakketten  zijn de eerste twee weken nog niet op Internetten.nl, Bellen.com of Digitelevisie te vergelijken en te bestellen, omdat de pakketten eerst alleen exclusief verkrijgbaar zijn in de winkels van Albert Heijn onder de naam Versatel Slank en snel.   Versatel heeft  haar systemen nog niet gereed waardoor  de nieuwe triple play pakketten nog niet via online kanalen besteld kunnen worden. Hier zal de komende periode aan gewerkt worden, zo heeft het bedrijf laten weten.

Gisteren berichtte de Telegraaf dat er problemen zijn met de overgang van KPN ADSL-abonnees naar Versatel ADSL 2+ bij ISDN-aansluitingen. Versatel biedt geen ADSL over ISDN en dus moeten abonnees overstappen naar een analoge lijn. Problemen zouden zich voordoen als Versatel al een ADSL-signaal heeft geleverd, onwetend van de ISDN-verbinding, en als KPN haar ADSL-verbinding van de lijn heeft gehaald. Volgens KPN moet Versatel eerst haar ADSL-signaal er weer af halen, volgens Versatel moet KPN deze mensen zo snel mogelijk van ISDN op een gewone analoge lijn zetten, zo meldt Planet Multimedia.

Geactualiseerd: dinsdag 23 augustus 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie