Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone abo`s ook voor iPad 2

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vodafone kondigt vandaag aan dat ook voor de iPad 2 met WiFi + 3G data abonnementen beschikbaar zullen zijn. Dit  zullen dezelfde zijn als de twee speciale MicroSim abonnementen voor de huidige iPad.

25 maart in de winkels
De iPad 2 is de tweede versie van Apple's tablet en zal 25 maart in Nederland in de winkels liggen. Het toestel biedt mogelijkheden om te surfen over het internet, lezen en versturen van e-mails, genieten van foto's, video's bekijken, muziek luisteren, gamen, e-books lezen en zoveel meer. De vernieuwde iPad 2 is dunner, lichter en sneller. 

MicroSim abonnementen
Vodafone heeft twee speciale MicroSim abonnementen: de iPad Start en iPad Basis. De abonnementen zijn afgestemd op verschillende behoeftes en zijn per maand aan te passen of op te zeggen. Voor 20 euro per maand krijgt u een bundel van 500 MB met een snelheid van 3,6 Mbps en voor 30 euro een 2 GB bundel met een dubbel zo'n hoge downloadsnelheid. Verbruikt u meer dan uw bundel dan neemt de snelheid af. Wie zo'n abonnement bestelt, krijgt de MicroSim gratis en betaalt geen aansluitkosten. 

Telefoon als modem
Vodafone staat toe dat klanten hun mobiele telefoon als modem gebruiken. Zij dienen dan in het bezit te zijn van een Vodafone Bel+Sms+Web of iPhone abonnement en moeten daarvoor een 'Telefoon als Modem Blox' aanschaffen. Deze kost 15 euro per maand voor 1 GB dataverkeer. Voor elke volgende GB of deel van een GB betaalt u 10 euro extra.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.