Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone komt glasvezelklanten tegemoet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vodafone gaat klanten die nog in afwachting zijn van hun glasvezelaansluiting persoonlijk benaderen over hun contract. Zij krijgen een nieuwe mogelijkheid om hun contract te heroverwegen. Daarnaast voert Vodafone per direct een aantal veranderingen door in het verkoopproces van zijn glasvezeldiensten.

De telecomaanbieder erkent na gesprekken met de Consumentenbond en Vara Kassa dat het inschrijfproces transparanter had gekund. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de wens van de Consumentenbond dat consumenten alsnog onder hun contract uit kunnen.

Individueel benaderd
Alle klanten worden individueel benaderd om ze te wijzen op hun contract voor glasvezeldiensten. Het betreft mensen die nog in afwachting zijn van de aanleg van glasvezel in hun woning. Vodafone biedt deze klanten de mogelijkheid binnen acht dagen hun contract te ontbinden.

Verbeteringen voor nieuwe klanten
In de huis-aan-huisverkoop van glasvezelabonnementen aan nieuwe klanten voert Vodafone drie verbeteringen door. 1. Er komen er extra kwaliteitscontroles. De komende maanden belt Vodafone alle nieuwe contracten na om te vragen of de verwachtingen van koper en verkoper overeenkomen. 2. De wettelijke bedenktermijn en de mogelijkheid om te annuleren wordt nu ook op het inschrijfformulier vermeld dat klanten aan de deur tekenen. 3. Vodafone gaat zijn verkopers intensiever trainen en controleren. Door deze verbeteringen moet eventuele onduidelijkheid over datgene waarvoor de klant heeft getekend verdwijnen.

Vodafone is sinds 2011 onder de naam Vodafone Thuis actief op de markt voor triple play (televisie, telefoon en internet) via glasvezel.

Geactualiseerd: zaterdag 23 maart 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.