Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone laat snelheidslimieten los

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Snelheidsduivels opgelet! Vodafone gooit alle remmen los op 4G. Vanaf 1 september krijgen alle 4G-klanten altijd de maximaal beschikbare 4G-snelheid. De downloadsnelheid  kan volgens de provider oplopen tot 75 Mbps en na de introductie van 4G+ zelfs tot 200 Mbps. Tot nu toe zijn abonnementen beperkt tot 25 of 50 Mbps.

De provider laat de snelheidslimieten los in de aanloop naar de uitrol van 4G+, waarbij theoretische snelheden tot 200 Mbps behaald kunnen worden. In de praktijk komt dat neer op downloadsnelheden tussen de 50 en 70 megabit per seconde. De nieuwe snelheden gelden voor zowel zakelijke als particuliere abonnementen en voor prepaid- en Hybride-klanten. 

Vodafone stelt dat het vanaf september landelijke 4G-dekking heeft. De uitrol van 4G+ begint dit najaar en voor het einde van het jaar moet het in 50 steden actief zijn. Naar eigen zeggen kan Vodafone  4G+ sneller breed beschikbaar maken dan concurrenten, omdat de provider de benodigde 1800-frequenties nu al in gebruik heeft. 

Lees meer over 4G

Geactualiseerd: vrijdag 29 augustus 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.