Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone laat snelheidslimieten los

door Jeanet Woldring

Snelheidsduivels opgelet! Vodafone gooit alle remmen los op 4G. Vanaf 1 september krijgen alle 4G-klanten altijd de maximaal beschikbare 4G-snelheid. De downloadsnelheid  kan volgens de provider oplopen tot 75 Mbps en na de introductie van 4G+ zelfs tot 200 Mbps. Tot nu toe zijn abonnementen beperkt tot 25 of 50 Mbps.

De provider laat de snelheidslimieten los in de aanloop naar de uitrol van 4G+, waarbij theoretische snelheden tot 200 Mbps behaald kunnen worden. In de praktijk komt dat neer op downloadsnelheden tussen de 50 en 70 megabit per seconde. De nieuwe snelheden gelden voor zowel zakelijke als particuliere abonnementen en voor prepaid- en Hybride-klanten. 

Vodafone stelt dat het vanaf september landelijke 4G-dekking heeft. De uitrol van 4G+ begint dit najaar en voor het einde van het jaar moet het in 50 steden actief zijn. Naar eigen zeggen kan Vodafone  4G+ sneller breed beschikbaar maken dan concurrenten, omdat de provider de benodigde 1800-frequenties nu al in gebruik heeft. 

Lees meer over 4G

Gepubliceerd: vrijdag 29 augustus 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie. Volg Jeanet op: <a href="https://www.linkedin.com/in/jeanet-droper-18b11461/">Linkedin</a>
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie