Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone maakt mobiel internet buitenland goedkoper

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 28 maart heeft Vodafone het aantrekkelijker gemaakt om in het buitenland gebruik te maken van mobiel internet op een laptop of tablet. Het tarief van de huidige data dagbundel voor mobiel breedband gaat bijna de helft omlaag.

Vernieuwde Data Dagbundel op Reis
 Met de vernieuwde 'Data Dagbundel op Reis' kan men nu voor € 7,50 per dag gebruik maken van mobiel internet op een laptop, netbook of tablet in het buitenland met 50 MB datategoed wat volgens Vodafone genoeg is voor een gemiddelde gebruiker om te browsen, e-mailen enz.. Voorheen kostte dit ruim 14 euro per dag.
 
Passport landen
De dagbundel kan worden gebruikt in alle 42 Passport landen, waaronder EU, Turkije, Australië en is gratis en eenvoudig te activeren. Welke landen Passportlanden zijn, kunt u vinden op onze speciale website Vakantiebellen.com. De buitenbundel tarieven zijn gelijk aan de gewone MB tarieven voor datagebruik in het buitenland, dat betekent 1 euro per MB.

Ook op iPad
De dagbundel kan ook op de iPad gebruikt worden. Gebruikers ontvangen echter géén bericht als zij buiten hun bundeltegoed gaan, omdat de iPad nog geen sms-berichten kan ontvangen. De EU datalimiet van 59,50 per maand geldt niet in combinatie met de Data Dagbundel op Reis.

Binnenkort ook voor prepaid
Vodafone biedt de data dagbundel ook voor zakelijk gebruik tegen dezelfde tarieven (exclusief btw) en voorwaarden. Begin juni 2011 zal de dienst beschikbaar zijn voor prepaid klanten.

Kenmerken Data Dagbundel op Reis 
• E-mailen en internetten in het buitenland voor € 7,50 per dag 
• Je betaalt alleen als je een dataverbinding maakt
• 50 MB per dag datategoed. Buitenbundeltarief €1/MB 
• In alle 42 Passport- landen op alle netwerken
• Gratis en eenvoudig aan- en uit te zetten via MyVF, SMS (via PC client), CM agent, winkels. 
• Het is niet nodig om de dagbundel uit te zetten bij terugkomst in Nederland.
• De Dagbundel geldt van 00.00 - 23.59 uur Nederlandse tijd. Heb je op de dag erna nog steeds of opnieuw dataverkeer, dan wordt automatisch het dagtarief opnieuw in rekening gebracht
• Je ontvangt een sms-bericht op je laptop (nog niet mogelijk op iPad) als 90% van je tegoed binnen een dag op is
• Met het activeren van de dagbundel meld je je automatisch af voor de EU datalimiet van €59,50 per maand

Zie Vakantiebellen.com voor mobiel internet in het buitenland

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.