Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone maakt prepaid mobiel internet duurder

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Op 1 november introduceert Vodafone nieuwe prepaidbundels voor mobiel internet: Web BloX, Web + Sms BloX en Web + Sms + Bel BloX. Die laatste variant biedt naast mobiel internet en bellen de mogelijkheid om 5000 sms-jes per maand te versturen.

Ook voor VoIP
De mobiel internetbundels zijn volgens Vodafone overal voor te gebruiken, bijvoorbeeld voor voice over IP. Voor klanten die niet regelmatig gebruikmaken van mobiel internet, blijven het standaardtarief en de internet dagbundel bestaan.

Drie varianten databundels
De databundels van de drie varianten lopen van 100 MB tot 500 MB per maand. Met de Web + Sms BloX combineert Vodafone Prepaid voor het eerst internet en sms in één bundel. Naast 250 MB krijgen klanten bij deze variant 500 sms-jes per maand. Met de Web + Sms + Bel BloX kunnen klanten uit een geïntegreerde bundel zowel mobiel internetten en bellen als 5000 sms-jes per maand versturen. Het buitenbundeltarief voor bundels wordt gehalveerd van 30 cent per MB naar 15 cent per MB. De Internet Dagbundel biedt net als voorheen 20 MB per dag.Datagebruik zelf in de hand houden
Vodafone stuurt bij alle varianten een sms als 80 en als 100 procent van de bundel is gebruikt. Op die manier krijgen klanten meer inzicht in hun eigen datagebruik en kunnen ze daardoor de bijbehorende kosten beter in de hand houden.
 

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie