Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone met maandabonnement voor iPad

Leestijd: 2 minuten

Vanaf 23 juli introduceert  Vodafone speciale data abonnementen voor de iPad Wi-Fi + 3G. De iPad van Apple is dan verkrijgbaar in Nederland. De abonnementen zijn per maand opzegbaar en kosten  20 euro voor 500 MB of 30 euro voor 2 GB. Exact dezelfde  prijs die Vodafone vraagt voor de Mobiel Breedband abonnementen, waarbij de eerste 5 maanden 50 procent korting gegeven wordt op een jaarcontract.

iPad
Gebruikers kunnen met iPad internetten, e-mails lezen en verzenden, foto’s delen, HD video’s bekijken, naar muziek luisteren, games spelen, e-books lezen en nog veel meer. Dit is mogelijk door het revolutionaire Multi-Touch scherm van iPad. 

De iPad modellen Wi-Fi + 3G zijn slechts 1,27 cm dik en wegen maar 726 gram. Dat is dunner en lichter dan een laptop of netbook. Bij gebruik van internet, het bekijken van video’s of het luisteren naar muziek met Wi-Fi is de levensduur van de iPad-batterij 10 uur; met het 3G netwerk 9 uur. Het werkelijke resultaat kan overigens variëren, zo laat Vodafone weten. 'De levensduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en andere factoren.' Meer info over mobiel internet op de iPad leest u hier.

"Onze mobiele breedband abonnementen voor iPad Wi-Fi + 3G bieden klanten altijd en overal een snelle en betrouwbare verbinding,” zegt directeur Bart Hofker. “We geven klanten de mogelijkheid om alles uit hun iPad te halen wanneer ze dat willen, of ze nu onderweg zijn, thuis of in het buitenland."

Vodafone mobiele breedband abonnementen voor iPad met Wi-Fi + 3G:

Data volume Abonnementskosten per maand
500 MB  € 20
2 GB   € 30

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.