Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone mobiel internet goedkoper en sneller

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Met ingang van vandaag is mobiel internet van Vodafone overzichtelijker, goedkoper en sneller geworden. In plaats van 7 zijn er nu nog maar 3 soorten abonnementen met hogere snelheden, grotere bundels en lagere prijzen. Hierdoor staat Vodafone Mobiel Breedband zelfs 2 keer in de TOP 5 op Internetten.nl.

Grotere bundels, hogere snelheid, lagere prijs
Met de vernieuwde abonnementen krijgt men meer waar voor zijn geld: grotere bundels, hogere snelheid en (lagere) vaste kosten. Die vergroting van de databundel betekent concreet dat men vaker en langer ‘Internet op de laptop’ kan gebruiken. De nieuwe tarieven gelden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vodafone ziet in de markt de adoptie van ‘mobiel internet op de laptop’ stijgen en ook het datagebruik per klant neemt toe.

Particuliere en zakelijke abonnementsvormen
Voor de klant die regelmatig gebruik maakt van ‘Internet op je laptop’ bestaan diverse abonnementen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik (licht, gemiddeld, vaak) lanceert Vodafone de abonnementen met een vast maandbedrag: Mobiel Breedband Start, Basis en Extra. Voor zakelijke klanten wordt er een Pro-variant aan toegevoegd die garandeert dat er altijd doorgewerkt kan worden tegen dezelfde snelheid: Mobiel Breedband Start Pro, Basis Pro en Extra Pro. Voor wie incidenteel gebruik maakt van ‘Internet op je laptop’ introduceert Vodafone drie nieuwe Prepaid bundels. Naast de bestaande dagbundel, zijn nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel beschikbaar. 

De belangrijkste wijzigingen
voor particuliere gebruiker:
• Mobiel Breedband abonnementen: grotere bundels, hogere snelheid en prijsverlaging op de Basis en Extra varianten.
• Introductie van 3 nieuwe Prepaidbundels: naast de bestaande dagbundel, nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel. 
voor zakelijke gebruiker:
:• Mobiel Breedbandabonnementen: grotere bundels, hogere snelheid en prijsverlaging op de Basis en Extra varianten
• Mobiel Breedband Pro-abonnementen: grotere bundels en een prijsverlaging op de Basis Pro en Extra Pro varianten
• Verlaging van de nationale tarieven per MB voor Mobiel Breedband Internationaal en Data Groepsbundel, dus effectief meer nationaal dataverbruik voor dezelfde abonnementsprijs


Update 4-5-'10

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.