Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone Mobiel Internet naar 7,2 Mbps

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vodafone heeft de snelheden verhoogd van mobiel internet voor de laptop. De internetabonnementen bieden nu snelheden tot maximaal 7,2 Mbps download, dit is een verdubbeling. 


'Maximale Snelheid Standaard', een eenjarig abonnement met 400 MB datalimiet, kost 19,95 euro per maand. Dat is exclusief 50% korting tijdens de eerste 3 maanden. Wie het abonnement voor 2 jaar afsluit, betaalt de eerste 8 maanden de helft.

Er zijn ook zogeheten 'Vaste Kosten abonnementen' met onbeperkt toegang tot internet voor een vast bedrag per maand. Verbruik je meer dan je bundel, dan gaat de snelheid omlaag, maar de kosten blijven gelijk. Deze Vaste Kosten-abonnementen bieden nu 1,5 Mbps, 2 Mbps of 3,6 Mbps. Vanwege de actiekortingen bezet Vodafone maar liefst vier van de vijf plekken in de TOP5 Mobiel internet! Alleen T-Mobile is goedkoper. 
Beschikbaarheid en snelheid
In het grootste deel van de Randstad wordt inmiddels HSDPA 7,2 dekking ondersteund. Dit wordt in de komende maanden uitgebreid tot heel Nederland.

Op plaatsen waar deze snelheid  nog niet ondersteund wordt, biedt Vodafone HSDPA aan met een snelheid van 3,6 Mbps. Dit zijn maximale snelheden die gelden onder ideale omstandigheden. De werkelijke kwaliteit wordt volgens de provider vooral bepaald door een goede en ononderbroken dekking en minder door de maximaal haalbare snelheden. 

Klik hier voor meer informatie en online bestellen

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.