Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone netwerk weer stabiel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Afgelopen nacht is Vodafone er in geslaagd het netwerk stabiel te krijgen voor de ochtendspits. In de regio Rotterdam en Den Haag was telefoonverkeer, sms en mobiel internet gedurende het opstarten van de werkdag goed mogelijk. Dat wil niet zeggen dat het netwerk volledig is hersteld. Dat meldt het bedrijf dinsdag in een verklaring.

Snel mobiel internet via het 3G-netwerk was gedeeltelijk beschikbaar, met name in de dichtbevolkte gebieden is de dekking verder hersteld. In de rest van het land was het netwerk ook stabiel volgens de provider. 'Filevorming deed zich incidenteel voor.' De komende nacht gaat Vodafone er opnieuw aan werken om de stabiliteit maximaal te krijgen. 

De telecomoperator kampt al sinds woensdagochtend met de gevolgen van een brand in Rotterdam. Een netwerkcentrale raakte daardoor beschadigd en er vielen 700 zendmasten uit, waardoor honderdduizenden klanten geen bereik hadden. Op een speciale pagina houdt Vodafone klanten op de hoogte van het herstel.

Meer informatie over uw rechten bij een storing van uw mobiele netwerk vindt u op ConsuWijzer

Geactualiseerd: donderdag 30 april 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie