Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone past prepaid mobiel internet aan

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vodafone heeft zijn aanbod voor prepaid mobiel internet aangepast. Voorheen kostte een kwartier internettoegang op de smartphone 99 cent. Nu kun je 100 MB kopen voor een euro, geldig voor een dag. Nadat de bundel op is, betaal je 15 cent per MB.

Goedkoper
De nieuwe dagbundel van Vodafone is veel aantrekkelijker dan het eerdere aanbod waarbij je per kwartier betaalde. En ook veel voordeliger dan de dagbundel van Hi: daar krijg je slechts 20 MB voor één euro. Vergelijken we het echter met *bliep, dan kan het nog goedkoper. Bij dit jongerenmerk kun je voor een halve euro per dag onbeperkt online zijn. Daarnaast heeft *bliep een bundel met 2000 MB per maand voor 1 euro per dag, zo blijkt uit onze vergelijking Mobiel Internet op de smartphone.

Om de Vodafone Internet Dagtarief bundel te gebruiken, heb je minimaal een euro beltegoed nodig. De geldigheid van de bundel is één dag, van  00.00-23.59 uur. Als na 23.59 de 100 MB nog niet volledig is verbruikt, vervalt de bundel. Datagebruik in het buitenland valt buiten deze bundel en wordt apart in rekening gebracht tegen de daarvoor geldende datatarieven.
 
De bundel is standaard actief. Je betaalt alleen op die dagen dat je internet op je mobiel gebruikt. Als je een dag niet online gaat, betaal je ook niets. Je hoeft 'Internet dagtarief' niet opnieuw te activeren om er gebruik van te kunnen maken.

Bij deze internetbundel is het niet toegestaan de mobiele telefoon te gebruiken als modem voor laptop of PC. Ook niet voor VoIP en SMSoIP.

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.