Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone smartphonehelpdesk voor mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vodafone richt een speciaal serviceteam op om klanten te helpen met vragen gericht op smartphones, tablets en mobiel internet. Dit vindt de provider nodig omdat de groeiende populariteit van smartphones en tablets leidt tot meer specialistische vragen die meer persoonlijke aandacht vragen van servicemedewerkers.

Smartphone Crew
Deze zogenaamde Smartphone Crew bestaat uit 140 nieuw geworven medewerkers die bij de verschillende klantcontactpunten worden ingezet, zoals het webcare team, de telefonische klantenservice en op de winkelvloer.

Geen verkoopfunctie
Dit serviceteam heeft nadrukkelijk geen verkoopfunctie, maar zal zich fulltime richten op het verlenen van service aan smartphone- en tabletgebruikers. De medewerkers helpen klanten bijvoorbeeld op weg na aankoop van een smartphone of tablet. Zo kunnen ze helpen de contacten van de oude telefoon op het nieuwe toestel over te zetten, e-mail en internet in te stellen en geven ze tips om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. 
 
Populariteit mobiel internet
De operator geeft aan dat het gebruik van smartphones, tablets en mobiel internet een enorme vlucht heeft genomen. 'Dit biedt klanten meer mogelijkheden maar levert ook meer specifiekere vragen aan ons op'. De Smartphone Crew start op 11 november.
 

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.