Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone start met verkoop iPad2

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vrijdag 30 september start Vodafone met de verkoop van de iPad2 met Wi-Fi + 3G. Alle modellen iPad2 worden aangeboden bij tariefplannen met een tweejarig contract vanaf 30 euro per maand. Daarnaast is de Apple tablet verkrijgbaar met maandelijks opzegbare abonnementen, dan betaal je wel de volle mep voor de iPad2.

Bij het duurste tweejarig abonnement van 55 euro per maand is de 16GB versie gratis. Bij de maandabonnementen betaal je hiervoor 600 euro, terwijl de 64 GB versie 800 euro moet kosten.

De prijsplannen zijn als volgt:Zorgeloos Internet
Op de iPad abonnementen kan tevens een Zorgeloos Internet bundel worden aangesloten om er zeker van te zijn dat de klant geen hoge datakosten maakt. Daarmee betaalt de klant, alleen als er buiten de bundel wordt verbruikt € 2,50 per 100 MB of € 12,50 per 1GB, naar boven afgerond. Ook de data dagbundel Op Reis kan worden aangesloten op de iPad abonnementen. Daarmee kan in het buitenland voor € 7,50 per dag 50 MB gebruikt worden zodat gebruikers bij Internetten in het buitenland niet voor verassingen komen te staan. Klanten kunnen de Zorgeloos Internet bundel of data dagbundel Op Reis activeren door direct bij het afsluiten van een abonnement het aan te laten zetten door een verkoper of te bellen naar 1200.

Transparant
Vodafone maakt de tarieven en de status van de bundel voor klanten inzichtelijk door op 80% en op 100% van het verbruik, een bericht over de status van de bundel naar gebruikers te sturen. Tevens kunnen klanten via MyVodafone.nl op elk gewenst moment checken hoeveel data er verbruikt is. Klanten kunnen de iPad 2 Wifi + 3G vanaf vrijdag 30 september verkrijgen bij verkooppunten van Vodafone. 

Voor wie al een iPad2 heeft, biedt Vodafone voordelige Sim Only abonnementen vanaf 10 euro per maand.

Geactualiseerd: woensdag 11 januari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.