Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone vernieuwt abonnementen mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Vandaag introduceert Vodafone nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop, netbook en tablet. Voor mensen die nog geen of incidenteel mobiel internet gebruiken bestaat de mogelijkheid om tegen een lager tarief in te stappen. Voor 10 euro per maand is er nu een mobiel internet abonnement beschikbaar.

Voor Mobiel Breedband op de laptop biedt Vodafone de keuze uit Vodafone Start (500 MB bundel voor € 20 per maand), Vodafone Basis (2 GB bundel voor € 30 per maand) en Vodafone Extra (onbeperkt voor € 50 per maand). Wie nu een abonnement afsluit, betaalt de eerste vier maanden de helft van de prijs. 

Speciaal voor iPad-bezitters heeft Vodafone de volgende drie abonnementen: iPad Instap ( 200 MB bundel voor € 10 per maand), iPad Start ( 500 MB bundel € 20 per maand) en iPad Basis  (2GB bundel voor € 30 per maand). Deze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar of tijdelijk stop te zetten. De eerste maand zijn ze nu eveneens voor de helft van de prijs.

Mobiel Breedband op Reis
Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone tevens de ‘Mobiel Breedband op Reis’ abonnementen. Een belangrijke verandering is dat zakenreizigers voortaan hun laptop of tablet online in het buitenland net zo kunnen gebruiken als dat ze dat gewend zijn in Nederland. Met ‘Mobiel Breedband op Reis’ heeft men beschikking over één bundel die te gebruiken is in Nederland én de 42 Vodafone Passport landen, waaronder alle landen binnen de EU, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.

Data Dagbundel op Reis
Voor de consumentenmarkt introduceerde Vodafone eerder de Data Dagbundel op Reis. Voor € 7,50 per dag heeft men een dag lang toegang tot 3G internet in de 42 Passport landen met een bundel van 50 MB. Klanten betalen enkel voor de dagen dat er daadwerkelijk gebruik van internet wordt gemaakt. De Data Dagbundel op Reis is te activeren bovenop een nationaal Mobiel Breedband abonnement van Vodafone. Zie Vakantiebellen.com voor meer informatie.

Transparantie  
U ontvangt een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Ook bij volledig verbruik van de nationale bundel krijgt u een notificatie. Hierdoor moeten onverwacht hoge rekeningen uitblijven.

Update 17.00 uur: aangezien de website van Vodafone nog enkele fouten bevat, worden de nieuwe abonnementen morgen toegevoegd aan de vergelijking Mobiel Internet op Internetten.nl en Bellen.com.

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.