Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vodafone zet internet uit voor klanten zonder databundel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vodafone neemt extra maatregelen om onverwachte kosten voor mobiel internet te voorkomen. Bij klanten zonder databundel die in de afgelopen drie maanden geen mobiel internet hebben gebruikt of meer dan 51 euro aan kosten voor mobiel internet hebben gehad, wordt internet uitgezet. Dit meldt de mobiele operator op zijn blog.

Klanten met een abonnement zonder databundel ontvangen vanaf vandaag een sms waarin zij worden gewezen op manieren om goedkoper mobiel te internetten. Het merendeel van deze mensen krijgt te horen dat Vodafone nog deze maand het internet op hun telefoon gaat stopzetten. 

Tegelijkertijd verwijst Vodafone naar een speciale pagina  met mogelijkheden om alsnog te kunnen internetten, bijvoorbeeld door een databundel aan te schaffen of door de blokkade weer uit te zetten.

Voor alle nieuwe klanten is het vanaf nu niet meer mogelijk om hoge kosten voor mobiel internet te maken buiten hun bundel, stelt Vodafone. Alle abonnementen hebben namelijk inmiddels een databundel, op het abonnement 'Scherp Small'* na. Op die variant staat internet voortaan standaard uit.

* Vodafone Scherp is niet meer af te sluiten sinds de introductie van Vodafone RED

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.