Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Voor de derde keer IPv6 Awards

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Donderdag 17 november reikt de IPv6 Task Force voor de derde keer IPv6 Awards uit aan de beste Nederlandse implementaties. De awards zijn in het leven geroepen om aandacht te vestigen op de voorlopers op het gebied van IPv6-implementaties. Zij dienen als voorbeeldfunctie en als aanjager op het gebied van het nieuwe adressysteem.

Uitreiking
Bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren konden zich tot 27 oktober aanmelden. Er worden in totaal drie awards uitgereikt. Een voor organisaties met winstoogmerk en eentje voor non-profit organisaties. Daarnaast is er de IPv6 personality award voor een kandidaat die een openbare uiting (weblog, lezingen, stimuleringsprogramma, publicatie, opleidingscurriculum etc.) heeft bewerkstelligd waarvan de inhoud bijdraagt aan de bewustwording van de IPv6 problematiek en dat bijdraagt aan de acceptatie van IPv6. 

Jaarcongres ECP-EPN
Bij het selecteren van de winnaars zal de jury letten op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door SURFnet, KPN, Stichting NLnet, Stratix, TNO en SIDN. De uitreiking van de IPv6 Awards vindt plaats op donderdag 17 november tijdens het Jaarcongres ECP-EPN in het Circustheater in Scheveningen. 
 
Noodzakelijke overstap naar IPv6
Door een alsmaar grootschaliger gebruik van het internet raken de huidige adresreeksen op het internet (IPv4) op. Om ervoor te zorgen dat dit niet tot problemen leidt, is er een nieuw adressysteem, genaamd IPv6, bedacht. Het is belangrijk dat Nederlandse bedrijven, internet service providers, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren gaan beseffen dat de overstap naar dit nieuwe adressysteem noodzakelijk is en dat zij tijdig maatregelen kunnen en moeten nemen om de overstap naar IPv6 mogelijk te maken.
 

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.