Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

'Waanzinnig' veel korting' bij Online

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

De spectaculaire voorjaarsactie van internetprovider Online is met ingang van vandaag vervangen door nieuwe acties met 'waanzinnig veel korting'. Daarnaast is er het een en ander gewijzigd in het aanbod. Zo is het goedkope internetpakket terug en is de tariefstructuur van telefonie aangepast. We hebben alle wijzigingen op een rijtje gezet.

Goedkoop en Snel Internet
Internet is er al voor een tientje, overigens alleen de eerste 3 maanden. Hierna kost het 22,50 euro per maand. U krijgt daarvoor Snel internet tot 20 Mb/s en een gratis draadloos modem. Wie genoegen neemt met een lagere snelheid komt ook aan zijn trekken, want het 4 Mb abonnement is terug van weggeweest. Het abonnement kost 12,50 euro per maand en wie geen KPN lijn heeft, betaalt maandelijks een toeslag van 5 euro.

Snel internet + Bellen 
Voor de veeleisende internetter die ook wil gamen, gemiste televisieuitzendingen wil bekijken en snel muziek downloaden, is er Snel Internet + Bellen Soms voor 27,50 per maand. Het abonnement is de eerste 3 maanden verkrijgbaar voor 10 euro per maand, daarnaast ontvangt u een gratis spam- en virusfilter en een gratis draadloos modem. 

Bellen Soms of Vaak
Wie slechts af en belt via de vaste lijn, kan het beste kiezen voor Bellen Soms. U belt dan goedkoop naar vaste en internationale nummers, heeft lage maandelijkse kosten en geen vaste telefoonlijn meer nodig. Bellen naar vast kost 3,5 ct/min (was 2,5) en  naar mobiel 16,9 ct/min (was 16,5), beide met een starttarief van 5,1 ct (was 4).

Belt u vaak en veel? Dan kunt u waarschijnlijk beter kiezen voor Bellen Vaak. Voor 10 euro extra per maand belt u gratis en onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland. . De tarieven voor bellen naar mobiel zijn gelijk aan die van Bellen Soms. Ook hier geldt dat u geen vaste telefoonlijn meer nodig heeft. 

Oplettende lezers en met name bestaande Online klanten is waarschijnlijk opgevallen dat bellen naar vast nu echt gratis is en dat er geen 4 ct. per gesprek meer gevraagd wordt. Het abonnementsgeld is daarentegen verhoogd. Of u per saldo duurder of goedkoper uit bent, ligt aan uw belgedrag. Onze Belwijzer Internet+Bellen rekent dat pijlsnel en feilloos voor u uit. Overigens biedt Online de mogelijkheid om kosteloos één keer per maand van telefonie abonnement te wisselen, dus er is geen man over boord wanneer u de verkeerde keuze heeft gemaakt of van belgedrag wisselt.

'Alles-in-één beste koop in HD'
Online biedt maar liefst negen 3-in-1 pakketten, d.w.z. internet, telefonie en digitale televisie in één pakket. Ook zijn er nog zes 'smaken' voor Internet + HDTV. Nieuw is de toevoeging van SDTV voor mensen die geen behoefte hebben aan High Definition TV (HDTV) voor 32,50 per maand. 

De prijzen van de totaalpakketten variëren van 42,50 tot 67,50 per maand. Zo kost het HDTV voordeelpakket de eerste 3 maanden 25 euro, daarna 47,50 per maand. Met dit pakket krijgt u ruim 400 digitale zenders via de satelliet en het grootste HDTV aanbod van Nederland. Om die reden noemt Online dit de beste keus in HDTV volgens Digitelevisie.nl.  Zie TOTAALWIJZER voor de specificaties van de overige totaalpakketten.

Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.