Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo nu Orange met spectaculaire acties

Leestijd: 3 minuten

Vanaf vandaag gaat Wanadoo verder onder de naam Orange. Onder het motto 'life's better together' wordt het samengaan ondermeer gevierd met aantrekkelijke aanbiedingen op internet- en telefoniegebied.

Wanadoo en Orange -al ruim vijf jaar zusterbedrijven- gaan de krachten bundelen om geïntegreerde communicatiediensten te bieden: internet en telefonie worden samengebracht. Aan het samengaan is veel aandacht besteed in de reclamewereld. In de krant, op tv, op straat en ook op onze vergelijkingssites stonden al een tijdje de twee pinguins met life's better together en Wanadoo wordt Orange

Wat betekent het samengaan?
Het samengaan betreft louter een naamswijziging. Alle rechten en verplichtingen veranderen niet voor de huidige Wanadoo en Orange klanten. De abonnementen en/of prepaid  en de algemene voorwaarden blijven hetzelfde, evenals de aanvullende diensten, de openingstijden en het telefoonnummer van de klantenservice. De dienstverlening van de twee zusterbedrijven zal in de toekomst samengaan, maar voorlopig kunnen mobiele bellers nog steeds terecht bij de huidige Orange klantenservice. Ook de Wanadoo Livebox blijft werken zoals nu, alleen gaat het menu er iets anders uitzien. Het enige dat - automatisch- wijzigt in de bestaande contracten is de naam. En Wanadoo klanten behouden gewoon hun huidige e-mailadres, maar krijgen daarnaast  een tweede Orange e-mailadres.

Nieuwe en verrassende producten
Er zullen veel nieuwe en verrassende producten komen, zo heeft Wanadoo begin deze maand  aangekondigd. Enkele van die verrassingen betreffen de voormalige Wanadoo Family producten. Al dan niet in combinatie met telefonie en met-of-zonder-KPN zijn er aantrekkelijke ADSL-aanbiedingen die tot 1 augustus a.s. geldig zijn.

Zo is Orange ADSL Family & Telefonie bijna tien euro in prijs verlaagd: van € 39,90 voor € 29,95 per maand voor het eerste jaar! Dat wil zeggen dat men een razendsnel ADSL-abonnement krijgt tot wel 20 Mbit/s, waarbij men kan bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland. Men neemt zijn KPN nummer mee naar Orange, een apart KPN BelBasis abonnement is niet meer nodig waardoor ruim € 150,- op jaarbasis bespaard kan worden. 

Wie voor dit abonnement zonder telefonie kiest en zijn KPN abonnement niet opzegt, heeft met ADSL Family 'het snelste internetabonnement voor de laagste prijs'. De Consumentenbond heeft dit breedbandabonnement eerder in juni al uitgeroepen tot 'Beste Koop' in de categorie 'sneller dan 5 Mbit/s, terwijl het toen nog vier euro meer kostte: nu het eerste jaar € 19,95 en daarna € 23,95 per maand. Voor vijf euro meer per maand kan men nu ook extra goedkoop bellen via het internet met Orange ADSL Family & Telefonie met behoud van het KPN abonnement.
 
Het onlangs geïntroduceerde pakket ADSL Starter ondergaat behalve de naam geen wijzigingen en wordt het eerste jaar aangeboden voor € 14,95 per maand, daarna € 19,95 per maand.

Al met al, het lijkt erop dat het motto 'life's better together' bewaarheid wordt met samen kun je meer delen, samen kun je meer betekenen, samen durf je meer, beleef je meer, geniet je meer, al is het dan niet meer van ons 'Orange' elftal ;-)

Zie ook: Totaalwijzer.nl 
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie