Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wijziging Algemene Voorwaarden UPC

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 juli 2010 wijzigen de Algemene Voorwaarden voor particuliere diensten van UPC. Hieronder een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

- Als u in de afgelopen 6 maanden al van een promotionele actie gebruik heeft gemaakt, dan komt u niet in aanmerking voor lopende acties. (Art. 3.4)

- Bij een wijziging van UPC Digitale TV, Telefonie en/of Internet wordt de looptijd van uw UPC Standaardpakket Radio/TV ook verlengd. (Art. 4.3) 

- Bij bestellingen gedaan via de afstandsbediening van UPC Digitale TV kunt u zich niet beroepen op de wet Koop op Afstand. (Art. 4.6) 

- Bij een zenderwijziging kunt u zich onder omstandigheden beroepen op artikel 4.11 en uw dienst of product beëindigen. (Art. 17.2) 

Alle klanten worden persoonlijk op de hoogte gebracht via verschillende communicatiemiddelen. Mocht u naar aanleiding van deze wijzigingen uw product of dienst willen wijzigen of opzeggen? Neemt u dan vóór 1 juli contact met UPC op. 

Opvallend is de wijziging dat men bij bestelling via de afstandbediening zich niet kan beroepen op de Wet Koop op Afstand, stelt Coax.  De belangenvereniging  gaat dit uitzoeken of dit inderdaad zo maar kan en heeft inmiddels navraag gedaan bij de Consumentenautoriteit.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.