Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wijzigingen Casema, @Home en Multikabel

Leestijd: 3 minuten

Casema, Multikabel en @Home bundelen de krachten in een nieuw kabelbedrijf. Hiermee ontstaat het grootste kabelbedrijf van Nederland. Eén van de activiteiten die volgens de kabelaars noodzakelijk is om een goede service te bieden in de toekomst, is het verenigen van het producten- en dienstenaanbod. Dat betekent  dat er diverse product- en tariefswijzigingen plaatsvinden per 1 juli 2007. Zo krijgen alle klanten van de drie bedrijven dezelfde diensten voor hetzelfde tarief. Hieronder ziet u de  productaanpassingen van  Casema. Met name voor de internetabonnees zijn de wijzigingen gunstig. De  wijzigingen voor @Home en Multikabel zullen in een apart nieuwsbericht worden belicht.

Wijzigingen Casema Internet
Voor Casema Internet abonnees betekent het goed nieuws. De tarieven en specificaties van alle internetproducten wijzigen altijd in hun voordeel. Zo wordt de uploadsnelheid verhoogd, krijgt men meer homepageruimte, wordt het aantal e-mailboxen vergroot en komt er meer mailboxruimte. De tarieven van Casema Midi Easy en Casema Mega  blijven gelijk, maar Casema Multi en Casema Maxi worden goedkoper. Multi gaat € 29,95 kosten i.p.v. € 32,95 en Maxi € 47,95 i.p.v. € 49,50 per maand.

Niet alle snelheden van de internetabonnementen gaan omhoog. Dat komt omdat er een vergelijking gemaakt is tussen de internetabonnementen die de drie bedrijven Multikabel, @Home en Casema aanbieden. Per categorie is de gemiddelde snelheid genomen en toegepast op de producten van de drie bedrijven. Dit heeft er in geresulteerd dat voor Casema alle upstream internetsnelheden en het merendeel van de downstream snelheden zijn verhoogd.

Wijzigingen Casema Telefonie
Het telefonieabonnement wordt in prijs verlaagd. De abonnementskosten zijn vanaf 1 juli 2007 niet € 14,95 maar € 9,95 per maand. De snelheid van Basis Internet die toch al niet zo hoog was, gaat echter ook omlaag: van 80/80 naar 64/64 Kbps. Onbeperkt Bellen Altijd wordt 5 cent duurder en Onbeperkt Bellen Avond & Weekend wat nu n.v.t. is, gaat € 6 per maand kosten. De gesprekskosten wijzigen eveneens. Zo gaat het starttarief van 0,04 naar 0,049 en kost het bellen naar vaste nummers in Nederland straks 2,4 cent in plaats van 2 cent per minuut. Naar mobiel gaat 16 cent kosten, nu is dat tarief 15,7 cent per minuut.

Wijzigingen combinatiepakketten Internet + Telefonie  
Heeft u een combinatiepakket met Internet + Telefonie dan verandert er ook wat. De nieuwe tarieven voor telefonie zijn afhankelijk van uw internetabonnement. Casema Midi of Orange Easy: + € 9,95 per maand;   Casema Multi of Orange Basic: + € 4,95 per maand;  Maxi of Orange Premium: telefonie gratis; Casema Mega of Orange Power: telefonie  gratis.

Wijzigingen Standaard Radio- & Televisieabonnement  
Het Standaard Radio- & Televisieabonnement wordt per 1 juli met € 0,11 verhoogd naar  € 15,56 per maand. Op het ogenblik is het nog onbekend wat of wanneer er iets zal wijzigen op het gebied van Digitale Televisie. 

Wie op dit moment gebruik maakt van één van de tijdelijke aanbiedingen van Casema Internet en/of Telefonie, betaalt  tot het einde van de actieperiode de aanbiedingsprijs. Als de aanpassingen leiden tot een negatieve wijziging van het abonnement, of tot een (blijvend) verminderde dienstverlening, dan heeft men het recht om het betreffende abonnement kosteloos op te zeggen, zo vermeldt Casema op de website.

Vergelijk en bestel de Casema, @Home en Multikabel producten:
voor telefonie op Bellen.com; voor internet op Internetten.nl of Breedbandgekte.nl;voor internet+telefonie op Totaalwijzer.nl; voor digitale tv op Digitelevisie.nl 

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie