Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL: 250 euro korting op iPad

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

'Met Televisie van XS4ALL hebt u alle voordelen van interactieve televisie en meer.' Zo kondigt de provider de nieuwe actie aan in een opvallende advertentie in de dagbladen vandaag. Live tv kijken op de tv, maar ook ook laptop en iPad.

250 euro korting op nieuwe iPad
XS4ALL geeft als actie nu 250 euro korting op de nieuwe iPad, die sinds 23 maart verkrijgbaar is in Nederland. Dit aanbod geldt als u Internet, Bellen en TV bestelt met een 2-jarig contract. De actieperiode loopt tot 1 augustus of zolang de voorraad strekt.

De 3-in-1 pakketten varieren in snelheid en prijs van 8 Mb, 20 Mb en 40 Mb voor respectievelijk 50 euro, 60 euro en 75 euro per maand. 

Binnen 1 dag online
Naast de kortingsactie op de nieuwe iPad is er een actie 'Binnen 1 dag online van XS4ALL'. Dit houdt in dat u binnen een werkdag na aanvraag van uw internetabonnement online kunt zijn met gebruikmaking van mobiel internet van XS4ALL (dit geldt niet voor de producten televisie en bellen). Daarnaast krijgt u een installatie van internet en mobiel internet door een monteur. 

Vergelijk 3-in-1 pakketten op Totaalwijzer.nl

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.