Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

'XS4ALL beste provider 2009'

door Jeanet Woldring

Internetprovider XS4ALL heeft het hoogste testoordeel behaald in de jaarevaluatie van de Consumentenbond Providermonitor. Met een rapportcijfer van 7,8 laat XS4ALL alle andere providers ver achter zich.

Ook deze maand staat de provider weer op de eerste plaats. Alice (7,6) en Tele2 (7,5) eindigden op plek 2 en 3 in de decemberrapportage van de Consumentenbond.

Op de volgende onderdelen scoorde XS4ALL in 2009 het hoogst van alle geteste providers: algemene tevredenheid, kwaliteit internet, percentage storingsvrij en omgang met storingen.


De Consumentenbond test maandelijks aanbieders van internet en telefonie. Het testoordeel 2009 geeft het gemiddelde weer van de maandelijkse uitslagen van de Providermonitor over de periode augustus 2008 tot augustus 2009. De uitslag van de Providermonitor is gebaseerd op meningen en ervaringen van consumenten. Centraal staan de kwaliteit van diensten (internet en bellen), storingen, service en de manier waarop telefonie- en internetproviders met problemen omgaan.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie