Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

'XS4ALL beste provider 2009'

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Internetprovider XS4ALL heeft het hoogste testoordeel behaald in de jaarevaluatie van de Consumentenbond Providermonitor. Met een rapportcijfer van 7,8 laat XS4ALL alle andere providers ver achter zich.

Ook deze maand staat de provider weer op de eerste plaats. Alice (7,6) en Tele2 (7,5) eindigden op plek 2 en 3 in de decemberrapportage van de Consumentenbond.

Op de volgende onderdelen scoorde XS4ALL in 2009 het hoogst van alle geteste providers: algemene tevredenheid, kwaliteit internet, percentage storingsvrij en omgang met storingen.


De Consumentenbond test maandelijks aanbieders van internet en telefonie. Het testoordeel 2009 geeft het gemiddelde weer van de maandelijkse uitslagen van de Providermonitor over de periode augustus 2008 tot augustus 2009. De uitslag van de Providermonitor is gebaseerd op meningen en ervaringen van consumenten. Centraal staan de kwaliteit van diensten (internet en bellen), storingen, service en de manier waarop telefonie- en internetproviders met problemen omgaan.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie