Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL biedt Spotify aan klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Sinds kort geeft XS4ALL een Spotify Premium account cadeau aan klanten met een Lite, Basic of Glas 100 abonnement. Daardoor is het mogelijk dat ze op allerlei verschillende apparaten, zowel thuis als onderweg. onbeperkt kunnen luisteren naar een enorme collectie muziek.

Nieuwe mogelijkheden dankzij internet
Spotify laat zien dat het internet fantastische nieuwe manieren mogelijk maakt om van muziek te genieten, zegt XS4ALL. "Muziekgebruik verschuift van eigendom naar toegang: met Spotify hebben onze klanten via internet overal en altijd de beschikking over miljoenen nummers." De bibliotheek van Spotify bevat momenteel meer dan 18 miljoen nummers in alle mogelijke genres en in hoge geluidskwaliteit.

Het Spotify Premium account heeft een waarde van € 10 per maand en wordt nu gratis aangeboden aan alle bestaande en nieuwe Lite, Basic en glasvezelklanten van XS4ALL.
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.