Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL introduceert Compleet-aanbod

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

xs4all.gifXS4ALL introduceert 'Compleet' in samenwerking met KPN. Ben je internetklant bij XS4ALL en heb je een mobiel abonnement bij KPN? Dan kun je profiteren van korting, gratis zenders, dubbel zoveel data en gratis onderling bellen. Klanten worden geïnformeerd middels een brief en folder.

Voordelen en extra's

XS4ALL is een samenwerking aangegaan met KPN waarbij klanten beloond worden op het moment dat zij vaste diensten van XS4ALL combineren met een mobiel abonnement bij KPN. XS4ALL biedt zelf geen mobiele telefonie. KPN biedt het zogeheten Compleet-programma al enkele jaren aan, waarbij klanten korting of extra's krijgen als ze meerdere diensten afnemen. Bijvoorbeeld een KPN Alles-in-1 pakket plus een mobiel abonnement.

Alle extra's op een rij:

  • Maandelijks 5 euro korting op de KPN Mobiel abonnementen die op hetzelfde XS4ALL-adres geregistreerd staan.
  • Iedere maand gratis het Kidspakket, Pluspakket of FOX Sports Eredivisie als je televisie van XS4ALL hebt. Klanten mogen maandelijks wisselen van zenderpakket.
  • Iedere maand dubbel zoveel data en belminuten op de KPN Mobiel abonnementen.
  • Gratis onderling bellen tussen het vaste XS4ALL-telefoonnummer en KPN Mobiel nummers op hetzelfde adres.
  • Onderling MB’s delen met andere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres.

compleet-xs4all-kpn.jpg

Meer Quadplay?

Het combineren van vier producten in één abonnement wordt ook wel quadplay genoemd. Naast KPN en XS4ALL bieden ook Telfort, Vodafone, Tele2 en Ziggo quadplay pakketten. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om tv, internet en vaste telefonie te combineren met mobiele telefonie bij één aanbieder.  Bekijk wat je voordelen zijn.

Geactualiseerd: woensdag 12 juli 2023

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.