Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL kondigt herinrichting aan

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

XS4ALL gaat haar organisatie herinrichten, waarmee 60 arbeidsplaatsen zullen verdwijnen. Naar eigen zeggen is het doel om met een plattere, meer wendbare organisatie sneller in te kunnen spelen op de veranderende marktomstandigheden. XS4ALL is onderdeel van KPN.

Innovatie en digitale vrijheid

Met deze ingreep wil de provider weer optimaal georganiseerd zijn, gericht op groei. Daarbij wordt teruggegrepen op de aspecten waar XS4ALL 20 jaar geleden ook bekend om is geworden: focus op de klant en uitmuntende service, waarbij innovatie en digitale vrijheid hoog in het vaandel staan.

Arbeidsplaatsen verloren

Met deze voorgenomen herinrichting zullen 60 arbeidsplaatsen (fte) verloren gaan. Dit zal zoveel mogelijk worden opgevangen door natuurlijk verloop en het niet verlengen van tijdelijke contracten. Gedwongen ontslagen zijn echter niet uitgesloten, aldus het persbericht. Vandaag zijn alle medewerkers, OR en vakbonden ingelicht.

Internet van XS4ALL en lees ervaringen  Vergelijk XS4ALL Alles-in-1 op TOTAALWIJZER

Geactualiseerd: donderdag 27 juni 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie