Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL maakt goede start in 2009

door Jeanet Woldring

XS4ALL maakt een goede start in 2009. De Consumentenbond, Tweakers.net en Emerce zetten de provider op 1!  De provider verbetert het mobiele netwerk en laat  klanten mee profiteren. De snelheden van Mobiel Internet worden aangepast en de datalimieten worden verruimd.

De wijzigingen gelden voor nieuwe klanten vanaf 5 januari 2009. Bestaande klanten zullen vanaf 1 februari allemaal gemigreerd zijn naar de nieuwe snelheden. Daarnaast introduceert XS4ALL half januari een nieuw modem die prima de hogere snelheden aan kan.

Netwerk KPN
Mobiel Internet van XS4ALL maakt gebruik van het HSPA en UMTS netwerk van KPN. Binnen het dekkingsgebied bereikt men de snelheid behorend bij het abonnement, mits alle condities optimaal zijn. De snelheid is afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde zendmast, de aanwezigheid van eventuele gebouwen en constructies en de mogelijkheden van de gebruikte hardware. Buiten het dekkingsgebied wordt automatisch overgeschakeld op het GPRS-netwerk van KPN.

Vier abonnementen: Go, Start, Lite en Basic
Naast de snelheidsverhogingen en verruiming datalimieten  heeft XS4ALL een nieuw Mobiel Internet abonnement toegevoegd: Go. Dit instapabonnement met een snelheid van 768/384 kbit/s en een maandelijkse datalimiet van 1 GB kost € 23,80 per maand.

Start, Lite en Basic, die in snelheid zijn verhoogd naar resp. 1800/384 kbit/s, 3600/1400 kbit/s en 7200/1400 kbit/s, kosten (afgerond) 40, 60 en 95 euro per maand. Lite en Basic kennen geen datalimiet, bij Start zit 2 GB per maand bij de prijs inbegrepen. De abonnementen hebben een contractsperiode van een jaar en de insteekkaarten geeft XS4ALL kosteloos in bruikleen.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie