Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL maakt goede start in 2009

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

XS4ALL maakt een goede start in 2009. De Consumentenbond, Tweakers.net en Emerce zetten de provider op 1!  De provider verbetert het mobiele netwerk en laat  klanten mee profiteren. De snelheden van Mobiel Internet worden aangepast en de datalimieten worden verruimd.

De wijzigingen gelden voor nieuwe klanten vanaf 5 januari 2009. Bestaande klanten zullen vanaf 1 februari allemaal gemigreerd zijn naar de nieuwe snelheden. Daarnaast introduceert XS4ALL half januari een nieuw modem die prima de hogere snelheden aan kan.

Netwerk KPN
Mobiel Internet van XS4ALL maakt gebruik van het HSPA en UMTS netwerk van KPN. Binnen het dekkingsgebied bereikt men de snelheid behorend bij het abonnement, mits alle condities optimaal zijn. De snelheid is afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde zendmast, de aanwezigheid van eventuele gebouwen en constructies en de mogelijkheden van de gebruikte hardware. Buiten het dekkingsgebied wordt automatisch overgeschakeld op het GPRS-netwerk van KPN.

Vier abonnementen: Go, Start, Lite en Basic
Naast de snelheidsverhogingen en verruiming datalimieten  heeft XS4ALL een nieuw Mobiel Internet abonnement toegevoegd: Go. Dit instapabonnement met een snelheid van 768/384 kbit/s en een maandelijkse datalimiet van 1 GB kost € 23,80 per maand.

Start, Lite en Basic, die in snelheid zijn verhoogd naar resp. 1800/384 kbit/s, 3600/1400 kbit/s en 7200/1400 kbit/s, kosten (afgerond) 40, 60 en 95 euro per maand. Lite en Basic kennen geen datalimiet, bij Start zit 2 GB per maand bij de prijs inbegrepen. De abonnementen hebben een contractsperiode van een jaar en de insteekkaarten geeft XS4ALL kosteloos in bruikleen.
 

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.