Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL met Bellen Mobiel=Vast

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

XS4ALL heeft deze maand  'Bellen Mobiel = Vast' geïntroduceerd, waarbij bellen naar vaste en mobiele nummers hetzelfde tarief heeft: 10 cent per minuut. Daarnaast heeft de provider de abonnementen voor bellen via internet andere namen gegeven.

Eerder dit jaar pasten KPN en Tele2 de tariefstructuur voor digtaal bellen op soortgelijke wijze aan, waardoor er geen kostenverschil meer is in het bellen naar vaste of mobiele nummers. Tot nu toe was bellen naar mobiel aanmerkelijk duurder. 

Bellen Mobiel = Vast
Het 'Bellen Mobiel = Vast' abonnement kost 10 euro per maand en het tarief is 10 cent per minuut. Bellen gaat via internet, er geldt geen starttarief en gesprekskosten worden per seconde afgerekend.

Abonnementsnamen Bellen
Daarnaast heeft XS4ALL de belabonnementen andere namen gegeven. VoIP Out, Flat Fee Small en Flat Fee Medium heten per april respectievelijk Bellen Basis, Bellen Onbeperkt en Bellen Onbeperkt Plus. Hebt u nu een belabonnement, dan verandert er niets aan de prijs of het contract.

Om te kunnen bellen via XS4ALL met een vast toestel hebt u Internet en Bellen van XS4ALL nodig. U betaalt nu tijdelijk het eerste halfjaar geen abonnementskosten voor bellen.

Geactualiseerd: vrijdag 24 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.