Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL start InternetVraagbaak

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds 7 mei heeft XS4ALL een InternetVraagbaak. Hier kunnen klanten van telefonisch alle vragen stellen die ze over internet hebben. De vraagbaak is bedoeld voor alle klanten: van beginnende internetter tot doorgewinterde techneut. Wie belt, krijgt uitsluitend XS4ALL-medewerkers aan de lijn met veel ervaring en expertise. Het gebruik van de InternetVraagbaak is bij het abonnement inbegrepen.

XS4ALL vindt dat het verlenen van goede service niet ophoudt bij de internetverbinding en wil mensen ook ondersteunen bij het gebruik van internet. De InternetVraagbaak moet mensen helpen om meer uit internet te halen. Elk antwoord is maatwerk. "Of consumenten nu willen weten hoe ze hun computer optimaal kunnen beveiligen, hoe ze een filmpje uploaden, of hoe ze een website bouwen. Op alle vragen geven we persoonlijk antwoord", aldus woordvoerder Niels Huijbregts.Er blijkt veel animo te bestaan voor de InternetVraagbaak. Onderzoek van TNS Nipo in opdracht van XS4ALL toont aan dat één op de drie consumenten minder met internet doet dan hij/zij zou willen. Hiervan geeft 52% als belangrijkste reden dat het te veel tijd kost om uit te zoeken hoe nieuwe dingen werken. Andere veelgenoemde redenen zijn: niet weten hoe iets werkt (33%) en twijfels over de veiligheid van websites (26%).
 

Geactualiseerd: dinsdag 26 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.